Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/163608-yay-burcu-17-23-agustos-2015-haftalik-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.08.2015 19:34

Yay Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu
 
Yay Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu

:yay:

Haftanız aktif bir şekilde başlıyor sevgili Yaylar. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda işlerinizi en kolay yoldan halledeceksiniz. İş hayatınızda pratik yönleriniz size kazandırabilir. Bu hafta genel olarak işinize, kariyerinize ve sosyal çevrenize odaklı olabilirsiniz. etrafınızdaki herkes için birşeyler yapmak isteyeceksiniz.

Çarşamba günü, yaratıcılığa veya sanata dayalı işlerinizde esnekliğiniz ve yeni şeyler tatma arzunuz size kazandırabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız değişik ve farklı planlar gününüze neşe katacak. Bozulmalar yaşadığınız ilişkilerinizde güzel sonuçlar alabileceksiniz.

Cumartesi günü ne yazık ki en zorlanacağımız günlerden birtanesi. Uzaktaki akrabalarınız veya büyüklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın. Özellikle tehlikeli yer ve ortamlardan kaçınmanız gerekebilir. Seyahat halindeyseniz, tatildeyseniz yine çok dikkatli olmalısınız.

Pazar günü itibarıyla, 1 ay boyunca kimliğinizi kariyer ve iş alanlarınızda ortaya koymaya başlıyorsunuz. Artık işlerinizde kendinizi göstermenin vakti gelmiş bulunuyor. Eğer netleşmemiş koşullarınız varsa bu alanda hızlanmalar yaşayabilirsiniz. Yine bu bir ay boyunca insanlar sizi konuşuyor olacaklar. Olabildiğince sosyal ortamlarda, iş toplantılarında ve görüşmelerde bulunmaya çalışın.


Saat: 15:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.