Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   2016 Yay Burcu İş Hayatı (https://www.forumaski.com/yay/173479-2016-yay-burcu-hayati.html)

Jineps 27.12.2015 03:29

2016 Yay Burcu İş Hayatı
 
2016 Yay Burcu İş Hayatı

:yay:

Sevgili Yay burcu, 2016 yılında iş konusunda yeni anlaşmalar yapacaksınız. İşinizi büyütme, daha geniş çevreye ulaştırma ihtimaliniz çok daha yüksek. Ortak iş yapıyorsanız, ortağınızın maddi durumunu olumlu anlamda kullanmaya başlayacak, hem kendinize hem ortağınıza hem de şirketinize çok iyi paralar kazandırmaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili çok büyük imzalar atmadan önce iyice düşünmenizde ve araştırma yapmanızda yarar var. Aksi halde kariyerinizi ve sahip olduklarınızı riske atabilirsiniz.

Finansal grafiğinizi üst seviyelere çıkartmak için daha önce denemediğiniz işlerin içerisine girebilirsiniz. Merak etmeyin, şans sizden yana olacak ve iyi paralar kazanacaksınız. Beklenmeyen işlerden de başarılı sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda zaman zaman istenmeyen durumlar meydana gelebilir. Özellikle sizinle aynı düşüncede olmayan kişilere karşı yaklaşımlarınızı doğru seçmelisiniz. Gereksiz yere tartışmalara yönelmek, zarar görmenize neden olabilir.

Yay burcu, 2016 yılında aceleci tavırlarınızı bir kenara bırakmalı ve her şeyin bir zamanı olduğunu anlamalısınız. Hak ettiğiniz konuma ulaşmanız izin çaba göstermeniz gerekiyor. Siz de bunun çok net farkındasınız. Karşınıza güzel fırsatlar çıkacak. Fırsatlar karşısında ne yapacağınızı bilirseniz, çok daha başarılı işler yapabilirsiniz. Bazılarınız 2016 yılında daha yüksek mertebeye ulaşacak. Maaşınızda artış olması söz konusu olabilir.

2016 yılının ikinci yarısında itibaren kariyerinizde yükselmeler hızla gerçekleşmeye başlayacak. Haziran ayından sonra çok daha önemli adımlar atmaya başlayacaksınız. Bazı Yay burcu insanlarının hayatında çok önemli değişimler olacak. Hiç düşünmediğiniz ya da beklemediğiniz konumlarda bulabilirsiniz kendinizi. Değişimlerden en iyi şekilde yararlanmaya çalışın çünkü bu değişimler sizin hayatınıza direkt olarak etkide bulanabilir.

Yay burcu, özellikle işle ilgili fikirleriniz bitmek tükenmek bilmiyor. Bu durum iş hayatınızın iyiye gitmesine yardımcı olacaktır ancak yaratıcılığınızı en iyi şekilde kullanacağınız alanlardan seçim yapmanızda fayda var. Sizin fikirlerinizi önemseyecek, düşüncelerinize değer verecek insanlarla iş yapmaya çalışmalısınız. İş arayan ya da işini değiştirmek isteyen Yay burcu insanları için de güzel gelişmeler yaşanacak. Aradığınız şartları bulabileceksiniz.

burcweb


Saat: 11:42

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.