Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   6 Ocak 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/197898-6-ocak-2019-pazar-yay-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 06.01.2019 14:39

6 Ocak 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu
 
6 Ocak 2019 Pazar Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

:yay:

Dikkatinizi yakınlarınıza ve kendinize yöneltecek ve karmaşık duygulardan uzaklaşacaksınız. Sürprizler hoşunuza gidecek ve özellikle ilginç keşifler ve teknolojideki buluşlara ilgi göstereceksiniz. Geleceğe yönelik beklentileriniz ile fazla ilgilenmeyecek ve dikkatinizi hemen yapılması gereken pratik konulara yönelteceksiniz. Bugün alacağınız davetler ve katılacağınız organizasyonlar sizi heyecanlandıracak. İsteklerinizi neşeli ve canlı bir biçimde ortaya koyabilirsiniz ve enerjiniz ile çevrenizi etkileyebilirsiniz. Daha önce olmadığınız kadar yapıcı ve kararlı davranacaksınız.

Yay Burcu Genel Durum
Biri masum bir yüz göstererek, sizden üstün olmaya çalışacak. Uyanık olursanız bu problemin üstesinden geleceksiniz. Yeni tanıştığınız bir kişinin sıcak ve kibar davranışları sizi çok etkileyecek ve onun ilgisini çekmek için elinizden geleni yapacak, muhtemelen pohpohlama tekniği kullanacaksınız.

Yay Burcu Kariyer Durumu
Bugün olumlu bir gün olacak. Ufak kârlar elde edebilir, yeni bağlantı ve işbirlikleri için mükemmel fırsatlar bulabilirsiniz. Yıldızların gençlere tavsiyesi var: Hedeflerinizi belirleyin ve garantili, istikrarlı işlerde çalışın. Ancak bu şekilde başarıya ulaşabileceksiniz.


Saat: 03:52

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.