Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   27 Temmuz 2013 Cumartesi Yay Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/43247-27-temmuz-2013-cumartesi-yay-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 27.07.2013 02:33

27 Temmuz 2013 Cumartesi Yay Burcu Yorumu
 
27 Temmuz 2013 Cumartesi Yay Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Genel anlamda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle aile hayatınızda yada evinizde çeşitli sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Geçmişe ilişkin bazı konular gündeme gelebilir yada sizi yeniden düşündürebilir. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Hayatınızda aksak giden bir şeylerin olduğunu düşünebilirsiniz. Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamama ihtimaliniz var.Bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız.
Aşk yaşamı: İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. İlginizi çekmeyen bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz.
İş yaşamı: İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Düşüncelerinizi ve planlarınızı kendinize saklamak eğilimindesiniz. Olayları istediğiniz gibi görmeye çalışabilirsiniz ve bazı endişeler içine girebilirsiniz. Psikolojik bazı gerilimler ve bunlara bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bazı münakaşalara girebilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almaktan kaçınmalısınız.
Para durumu: Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve çeşitli kısıtlamaların etkisinde kalabilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmayı tercih edeceksiniz.
Dikkat: Çevresel koşullardan etkilenmeye açık bir gündesiniz. İş anlamında bir iniş çıkış yaşanabilir.


Saat: 19:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.