Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   19 Eylül 2013 Yay Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yay/55864-19-eylul-2013-yay-burcu-yorumu.html)

Ela 19.09.2013 11:35

19 Eylül 2013 Yay Burcu Yorumu
 
19 Eylül 2013 Yay Burcu Yorumu






[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



Çevrenizde birbirinden farklı pek çok insan var. Hepsiyle iyi ilişkiler içindesiniz. Ama bu farklı kişileri bir araya getirme ısrarcılığınız olumlu karşılanmıyor. İ...nsanların kendi seçimlerine razı olmak durumundasınız. Sabah saatlerinde yapacağınız bir program, ancak akşama doğru gerçekleşecek. Yakınlarınızdan biriyle ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizin bazı sorunları olduğu açık, ama sizin tek işiniz onun sorunlarını çözmek, onu teselli etmek olmamalı. Önümüzdeki günlerde ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : İş yaşamınızdaki yükselişinizi sürdürüyorsunuz. İş ortamınız sizden memnun, fakat sizin için aynı şeyi söylemek oldukça zor. Yakında yeni bir iş teklifi daha alabilirsiniz. Bu bir iş değişikliği değil, ek bir iş önerisi olabilir.

Para Durumu : Yatırım konularında bazı gelişmeleri beklemeniz gerekiyor. Yapmaya hazırlandığınız yüklü harcama sizi fazla korkutmuyor. Karşılığında elde edecekleriniz oldukça doyurucu.

Dikkat : İnsanlarla ilişkileriniz hayal kırıklıklarına çok açık. Hakketmeyen ilişkilere de çok anlamlar yükleyebiliyorsunuz.


Saat: 00:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.