Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yay (https://www.forumaski.com/yay/)
-   -   Yay Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013 (https://www.forumaski.com/yay/64144-yay-burcu-gunluk-yorum-2-kasim-2013-a.html)

Naevia 02.11.2013 01:08

Yay Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013
 

Yay Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Gönül konularında bir çalkantı yaşamanız yakındır. Sevdiğiniz kişinin sizin geçmişinizle ilgili bir konuda şüpheleri var. Ona, onu ne kadar çok sevdiğinizi hissettirin. Çevrenizdekilere de sevgi dolu yönlerinizi göstermeye çalışın. Unutmayın, en tehlikeli insan sevildiği halde sevilmediğini sanandır.

Yaratıcı yönleriniz kişisel karizmanızla birleşecek. Esprili tavrınızla çok iyi izlenimler bırakacaksınız. İş konularında titizliği abartmadan, kendinizi günlük akışa bırakacaksınız. Bir iş toplantısında önemli bir atılım yapabileceksiniz.

Parasal konularda çok kararsız olacağınız bir gündesiniz. Beğendiğiniz bir şeyi almakla almamak arasında gidip geleceksiniz. Sonuçta almamaya ve tasarruflu olmaya karar vereceksiniz

Bugün arkadaşlarınızdan biriyle aranızda ufak bir tartışma çıkabilir. Gün boyunca davranışlarınızda ve sözlerinizde dikkatli olmalısınız.

Yakın zamanda bir seyahate çıkabilirsiniz. Üstelik alışverişin de tam sırası. Çoktandır görmediğiniz dostlarınızı görme fırsatı da elinize geçebilir. Uzak bir yerden bir haber alıp sevineceksiniz. Neşeli yapınız herkesin sizi sevmesine neden oluyor. Adil ve sade bir insansınız ve bu yönleriniz insanları büyülüyor.



Saat: 20:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.