|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Reçel Kıvamında Pişmediyse konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.07.2014, 19:21 | #1 (permalink) |
| Reçel Kıvamında Pişmediyse Reçel Kıvamında Pişmediyse Reçel ya da marmelatı pişirdiniz. Ancak soğuduktan sonra çok sulu olduğunu farkkettiniz. Endişelenmeyin, çaresi var. Reçeli tekrar ateşe koyun. İçine dilimlenmiş bir elma ilave ederek koyulaşana dek pişirin. Eğer soğuduktan sonra ağdalaşmışsa bir limon ya da portakal suyu ilave ederek tahta bir kaşıkla devamlı karıştırmak suretiyle birkaç dakika pişirin. Kıvamında piştiğini kontrol etmek için reçelin içine temiz bir tahta kaşık batırıp çıkarın ve bir tabağın üzerine önce yatay sonra dikey olarak tutun. Eğer kaşığın üzerindeki reçelin hepsi birlikte tabağa akarsa ve yayılmazsa kıvamında pişmiş demektir. Veya bir kaşık reçeli soğuk bir tabağa dökün. Döker dökmez üzerinde sert bir tabaka oluşursa pişmiş demektir.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
30.07.2014, 19:23 | #2 (permalink) |
| Cevap: Reçel Kıvamında Pişmediyse Reçel kıvamında pişmaniye diye okudum Heyecanlandım bir an nasıl bişey diye
__________________ ''Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân Beni bir gözleri âhûya zebûn etti felek'' |
30.07.2014, 19:25 | #3 (permalink) | |
| Cevap: Reçel Kıvamında Pişmediyse Alıntı:
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . | |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |