|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Et kızartılırken nelere dikkat edilmeli? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
30.07.2014, 19:30 | #1 (permalink) |
| Et kızartılırken nelere dikkat edilmeli? Et kızartılırken nelere dikkat edilmeli? Eti Kızartırken Dikkat Edilmesi Gereken Pratik Bilgiler: Tavada eti kızartırken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biride etin suyun iyice süzülmüş olmasıdır. Kızartmak için kızdırılan yağın sıcaklığı da önemlidir. Suyu iyice süzülmüş eti iyi kızdırılmış yağda kızartırsanız daha lezzetli olacaktır. Etin sertleşmemesi için tuzu pişerken eklemeyin. Kızartma işlemin sonunda tuzlarsanız et fazla sert olmayacaktır. Bir parça limon ile ıslatıp o şekilde kızartırsanız oda etin yumuşamasına faydalı olacaktır. Limon etin tadını bozar mı? diyorsanız kendim denedim kesinlikle kötü yönden bir değişiklik olmuyor kendiniz deneyin. alıntı
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |