Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu
 

Go Back   Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu > Bayanların Dünyası > Yemek Tarifleri

canlı casino siteleri canlı casino siteleri sagedatasecurity.com casino siteleri takipçi satın al
porno diyarbakır escort bayan antalya escort malatya escort

Kızartma yapmanın püf noktaları

Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Kızartma yapmanın püf noktaları konusu , ...


Yeni Konu aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 03.07.2013, 00:53   #1 (permalink)
Ne Mutlu Türküm Diyene
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kızartma yapmanın püf noktaları

Kızartma yapmanın püf noktaları

Çok lezzetli olan ve keyifle yenilen kızartmaları yapmak, çok zahmetli olabiliyor.



Etrafa sıçrayan yağlar, mutfağı saran kokular vs. Sizi bu dertlerden kurtaracak, pratik şekilde kızartma yapmanıza yardımcı olacak püf noktalarını veriyoruz.
- Kızartma yapacağınız tavanın kapaklı olmasına dikkat etmelisiniz. Böylece etrafa yağ sıçramasının bir nebze de olsa önüne geçebilirsiniz.
- Kızartacağını gıdaları önceden soyup, yıkadıysanız kurulamalısınız. Islak hâlde kesinlikle kızgın yağın içine atmamalısınız.
- Yağ miktarını, kızartacağınız sebze, et ya da balık miktarına göre ayarlamalısınız. Az miktarda yağ koyarsanız gıdaların yanmasına neden olabilirsiniz.
- Kızartma yapmak için mutlaka sıvı ayçiçeği yağı kullanmalısınız ve yağ tamamen ısınmadan içine malzemeleri koymamalısınız.
- Yağın etrafa sıçramasını önlemek için, ısındığında içine bir miktar tuz atabilirsiniz.
- Yağın ısınıp ısınmadığını anlamak için, kızartacağınız malzemelerden bir tane içine atarak deneme yapabilirsiniz.
- Aynı anda çok fazla malzemeyi kızartmamaya dikkat edin. Çünkü ara sıra karıştırmanız gerekecek ve çok dolu bir tavayı karıştırmak epey zor olur. Ayrıca bütün malzemeler eşit oranda kızarmayabilir.
- Kızartılacak gıdaları kesinlikle önceden baharatlamayın. Sıcak yağın içinde hemen yanabilirler ve bu hoş bir görüntü oluşturmaz.
- Kızartma yaptığınız yağı bir kez daha kullanmak istiyorsanız; soğuduktan sonra mutlaka süzmelisiniz. Bunun için süzgeç ya da temiz bir tülbent kullanabilirsiniz. Ayrıca yağı temiz, cam bir kavanozda saklamanızı öneririz.

Urahara isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 03.07.2013, 01:03   #2 (permalink)
Gülüşlerim;Acılarımı örtmeye çalışan
Ağır işçilerdir

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Kızartma yapmanın püf noktaları

Ciks ciks.kizartma zararli
P

__________________




Venüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz.

Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Açma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum hakkında Kullanılan sistem hakkında
Forumaski paylaşım sitesidir.Bu nedenle yazılı, görsel ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenmektedir.Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir.Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazılı, görsel ve diğer materyalleri 48 saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır. Bildirimlerinizi bu linkten bize yapabilirsiniz.

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2016, ve Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.
yetişkin sohbet chatkamerali.net

Saat: 20:53