|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Yunan mezesi tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
29.11.2013, 23:48 | #1 (permalink) |
| Yunan mezesi tarifi Yunan mezesi tarifi Yunan mezesi tarifi malzemeler: 3 dilim bayat ekmek (kabukları soyulacak) Kibrit kutusu büyüklüğünde balık yumurtası 1 adet limonun suyu 1 su bardağı sızma zeytinyağı 2 adet orta boy havuç (çok ince rendelenecek) 1 demet dereotu (çok ince kıyılacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerini süslemek için 8-10 adet siyah zeytin Yunan mezesi tarifi hazırlanışı: Bir mutfak robotunun içine bayat ekmek, limon suyu, balık yumurtası ve zeytinyağını koyarak iyice ezilene kadar çekin. Sonra da derin bir tasın içinde çok ince rendelenmiş havuç, kıyılmış dereotunu yerleştirin. Üzerine robotta çekilmiş püreyi ekleyip iyice karıştırın. Orta boy bir servis tabağına bu mezeyi kaşıkla düzelterek yerleştirin. Üzerine zeytinleri dizip, servise sunmadan önce 1-2 yemek kaşığı kadar zeytinyağını gezdirin.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |