Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   17 Eylül 2014 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/131618-17-eylul-2014-carsamba-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

YeşiL6 17.09.2014 09:17

17 Eylül 2014 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Eylül 2014 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yengeç Burcu

Üretkenliğinizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Özellikle işinizle ilgili konularda zorlandığınız konuları bugün ele alın. Göreceksiniz her şey kolaylıkla ilerleyecek. Bugün dikkat etmeniz gereken konular ailenizle ilgili meseleler. Komşu arkadaş gibi tanıdıklarınızdan duyduklarınız yakınlarınıza yanlış ve kırıcı davranışlar da bulunmanıza sebep olabilir. Ailenizle problemleriniz olsa dahi 3ncü şahısların onlar hakkında konuşmasına izin vermemeli ve başkalarının yönlendirmeleri ile hareket etmemelisiniz. Değer vermemeniz gereken insanların farkına varmalısınız artık…
Günün Olumlaması: Ben ruhumla bütünleşiyor söyleyemeyip yüreğimde biriktirdiğim sözlerimi özgür bırakıyorum. Aşkın gücü ile cesaretleniyor sağlıklı kararlar alıyor uyguluyor. Hayatın bana sunduğu tüm nimetleri en yüce en değerli hali ile sahipleniyor şansıma şans kısmetime kısmet katıyor şükürle harmanlıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Günün Rengi: Kırmızı


Saat: 19:33

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.