Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   17 Şubat 2015 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/147177-17-subat-2015-sali-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 17.02.2015 13:00

17 Şubat 2015 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
17 Şubat 2015 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Yengeçler gün boyu Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay etkisiyle Salı gününe uyanıyoruz. Saat 07:00 itibariyle Merkür ile kavuşum gerçekleşecek. Üstesinden gelemediğiniz konularda zekice hareket ederek uygun çıkış yolları bulabilmenin simgesidir. Bu konular maddi olabileceği gibi, eşiniz, partneriniz veya karşı cinsle aranızdaki paylaşımı da kapsayabilir. Başarılı bir gün geçirmek için öncelikle yapılması gereken kayıp-kazanç çerçevesi içinde olayları bütünleştirmektir. Eğer yaşadığınız ilişkide eşitsizlik varsa, birinizin inandığı değerler diğeriyle örtüşmüyorsa, taraflar birbiri üzerinde gerek cinsel gerekse farklı nedenleri bahane ederek hakimiyet kurmaya çalışıyorsa doğal olarak kafanızın karışık olması gayet doğaldır. Böyle bir durumda durup etraflıca düşünmek ve içinde bulunduğunuz şartlarda kazançlı çıkabilmek adına akıllı davranmak gerekir. Günlük enerjiniz maddi konularda da etkili demiştik. Güvenli bir hayat sürebilmek için bazen bir başkasına ihtiyaç duyarız.

Söz gelimi eşimizle ortak yatırımlarımız varsa veya eşimiz, ortaklarımız kanalıyla geçimimizi sağlıyorsak, bu kişilerle aramızda meydana gelebilecek bir anlaşmazlık tabii ki çıkarlarımızın tehlikeye girmesi anlamı taşır. Bu durumda insan tedirgin olabilir. Ya açıkta kalırsam veya zor duruma düşersem. İşte bugünkü enerjinizi akıllıca kullanmanız lazım dememdeki kasıt budur. Yani maddi açıdan zor durumda kalmamak için esnek düşünmeye çalışmakta fayda vardır. Hani bir atasözü vardır. Kaz gelen yerden tavuk esirgenmez diye. İlkelerinize ters düşen bir şey söylüyor olsam da, sonuçta sizin huzurunuz ve geleceğiniz önemli ise, Uranüs yönetimindeki Ay gününde, çatışmak yerine uzlaşıya açık olmak çok daha yararlıdır. Böylece iyi bir strateji belirmek için zaman kazanmış olursunuz.

Saat 09:17 Ay-Satürn görünümü, duygusal olarak kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz.

Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

Kaynak: Mynet


Saat: 11:30

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.