Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   4 Mart 2015 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/148554-4-mart-2015-carsamba-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 04.03.2015 00:21

4 Mart 2015 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
4 Mart 2015 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

:yengec:

Hem aşk, hem de parasal konulara yönelik bazı karışıklıklar olabilir veya daha önce ortaya çıkmış olan sorunları şimdi çözmeniz gerekebilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstereceksiniz ancak bu arada hırslı ve gergin bir tavır içinde olabilirsiniz. Geriliminizi sevdiklerinize yansıtmasanız iyi olacak. Sevdiğinize karşı daha anlayışlı ve ilgili davranmanız gerekiyor. Ayrıca genel olarak ilişkilerinizde ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenmiş olabilirsiniz. Ancak şimdilik gelişmeleri akışına bırakın ve duygularınızı denetlemek için gayret gösterin. Günün ilerleyen saatlerinde duygularınız değişecek ve dikkatinizi ideallerinize odaklayacaksınız.
Yengeç Burcu Genel Durum
Bugün, çevrenizde bir çeşit hareketlilik olduğunu düşünebilirsiniz. Bu duruma rağmen, kendinize ayıracak sakin bir yer bulabilirsiniz. Hayatın hareketliliğinden biraz uzaklaşıp dinlenmek size iyi gelecektir.
Yengeç Burcu Kariyer Durumu
İşlerinizle ilgili ani gelişmelerle karşılaşabilir, programınızı terk edebilirsiniz. Hatta, bazı durumlarla baş etmek için yeni yaklaşımlar benimsek durumunda kalmanız da mümkündür. Esnek hareket etmelisiniz.


Saat: 18:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.