Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/yengec/152723-yengec-burcunda-bugun-9-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 09.05.2015 15:00

Yengeç Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Yengeç Burcunda Bugün - 9 Mayıs 2015 Cumartesi

:yengec:

Sevgili Yengeçler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Cumartesi günümüz başlıyor. İlişkilerimizde ciddiyet ve sorumluluk duygusunu önemsememiz gereken bir gündeyiz. Saat 00:48 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında sağlığımıza özen göstermeliyiz. Kendimizi korumayı bilmeliyiz. İlişkide baskın davranmaya çalışan partner, canımızı sıkabilir. Bizim istediğimiz, gizli saklı hareket etmemesi ve dürüst davranması. Kaba hareketlerden hoşlanmayacağız.

Saat 05:39 yöneticiniz Ay, Güneş ile olumlu bir görünüm yaparak sizleri duygusal anlamda rahatlatmakta ve güven duygunuzu yükseltmekte. Bu sayede, ileriye dönük olarak düşündüğünüz planlarınızı gerçekleştirme anlamında kuvvet kazanmaktasınız. Geleceğinizi ve nereye varmak istediğinizi net bir şekilde saptayabilirsiniz. Sağlığınız bugün gayet olumlu. İhtiyaçlarınız ile hedefleriniz arasındaki ince çizgide hiçbir karmaşa yaşanmayacağı için umutla ilerleyebilirsiniz.

Saat 05:47 itibariyle Ay-Uranüs görünümü, eşinizin iş-sağlık veya ailevi problemlerinin sizi rahatsız etmesi anlamına gelebilir veya ilişkinizle ilgili konularda birbirinizin değiştirilmesi mümkün olmayan fikirlerine saygı göstermeniz yararlı olur.

Saat 19:09 itibariyle etkili olacak Merkür-Neptün arasındaki görünüm, birçok mesele üzerinde düşündüğünüzü, merak ettiğinizi, her şeyi bilmek istediğinizi gösteriyor. Ancak edindiğiniz bilgiler yeterli gelmeyebilir veya başarılı olmak istediğiniz konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Sizi ilgilendirsin veya etmesin, her şeyin dibini kurcalayabilirsiniz. Bazen öylesine çok şey öğrenirsiniz ki, bunları nerede kullanmanız gerektiğini tam olarak bilmediğiniz için kolayca dağılabilirsiniz. Beklenmedik bazı gelişmeler yaşanabilir. Bunları dikkatlice ele almakta yarar var. Saat 23:35-10 Mayıs saat 02:22 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.

KAYNAK: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 04:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.