Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcunda Bugün - 30 Mayıs 2015 Cumartesi (https://www.forumaski.com/yengec/155197-yengec-burcunda-bugun-30-mayis-2015-cumartesi.html)

DeRDeST 30.05.2015 10:43

Yengeç Burcunda Bugün - 30 Mayıs 2015 Cumartesi
 
Yengeç Burcunda Bugün - 30 Mayıs 2015 Cumartesi

:yengec:

Sevgili Yengeçler saat 12:33 olana dek Ay boşluk etkisi altındayız. Bu etki huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkilerinizle alakalı konularda belli bir baskı söz konusu olabilir. Alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurmak ve bunu başarılı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğinin farkındasınızdır.

Boşluk etkisinin ardından saat 12:33 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, aşka yaklaşım tarzımız tamamen tutkuların ışığı altında şekilleniyor. Davranışlarımızla ne kadar kararlı biri olduğumuzu ifade edebiliriz.

Saat 19:56 Güneş-Merkür kavuşumu, sizi her anlamda ilgilendiren konular, finansal meseleler, çevresel ilişkiler, sırlarınız tümüyle etkili oluyor. Her meseleyi iki yönlü düşünmek, doğru ile yanlışı, gerekli ile gereksizi saptamak en doğrusudur. Bu sizi yanılmaktan korur. Huzursuzlukları giderir. Birilerinin size karşı olduğunu, yanlış düşünceler beslediğini, hakkınızda konuşulduğunu düşünmek yerine, olan bitene gerçekçi bakmak yararlıdır. Bunlar sadece sizin bir varsayımınız mı? Gözünüzle görmedikçe, kulağınızla duymadıkça inanmamalısınız. Amacınız her ne ise, tekrar üzerinde düşünmeli, aceleyle kararlar almamalısınız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 19:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.