Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Yengeç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/158648-zeynep-turan-29-haziran-5-temmuz-2015-haftalik-yengec-burcu-yorumu.html)

DeRDeST 01.07.2015 03:21

Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Yengeç Burcu Yorumu
 
Zeynep Turan 29 Haziran - 5 Temmuz 2015 Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

:yengec:

Temmuz’un “harika, kusursuz” haftalara gebe olduğunu ne yazık ki söyleyemeyeceğim. İnsanlarla iletişimde zorlanabileceğin veya onları yanlış anlayabileceğin bir döngüyle karşılayacaksın bu yeni ayın ilk haftasını. Belki de “canım” diyenin sözünü “canın çıksın” anlayacaksın. Ya da sen başka bir konudan söz ederken karşındakilere kendini yanlış ifade edeceksin; kim bilir?

Bu nasıl aşk Allah’ım? Öleceğim derdimden…Temmuz’un ilk gününü kalbinin derinliklerinde hissedebileceğin bir sızıyla karşılayacaksın. 2 Temmuz’da karşıt burcun Oğlak’ta gerçekleşecek Dolunay, sen dâhil hepimizi zorlayacak gibi gözüküyor. Özellikle seni hüzünlü aşk şarkılarına, sözlerine, şiirlerine yöneltebilir. Benden sana tavsiye; melankoliğe fazla kapılıp gitme!

Sevgili ailem; param yetmiyor! Şu sıralar yazın etkisiyle biraz fazla para harcıyor olabilir misin? “Ama şuna da ihtiyacım var, yok, yok asıl buna da ihtiyacım var” diyerek ipin ucunu kaçırmış olabilir misin? Eğer bekâr bir Yengeçsen veya ailenle yaşıyorsan şu sıralar harcamalarına dikkat et derim. Haftanın en güzel ama en üzücü günü de Pazar. Ay’ın boşlukta olması bugün seni tembelliğe itebilir.


Saat: 00:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.