Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/158787-yengec-burcu-2-temmuz-2015-persembe-gunluk-burc-yorumu.html)

DeRDeST 02.07.2015 17:50

Yengeç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu
 
Yengeç Burcu 2 Temmuz 2015 Perşembe Günlük Burç Yorumu

:yengec:

Sevgili Yengeçler, Oğlak burcunda oluşacak Dolunayı tüm görünümleri çerçevesinde analiz ederek size izah etmek isterim. Günün ilk işaretçisi Güneş-Neptün görünümü, hayata inançla, sevgiyle, ılımlı bir şekilde, hayalleriniz çerçevesinde bakmaktan yana olduğunuzu işaret ediyor. Kırılmak, üzülmek, pişman olmak istemiyorsunuz. Bu Dolunayın ilk cümlesi, hayatta en kıymetli zenginlik, insanın sevdiğiyle huzur içinde yaşamasıdır diyeceksiniz. Saat 05:20 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ilişkinizle ilgili konularda yaşanması muhtemel bir sıkıntının, anlaşmazlığın, sizin ilkelerinize, beklentilerinize uymayan bir gelişmenin işaretçisi oluyor. Partnerin baskın tavırları bu beraberliğin devamını güçleştiriyor.

Bu Dolunay, bir ayrılığın, bir mesafenin, bir anlaşmazlığın, karşı karşıya gelişin de göstergesi olduğundan sizi zorluyor, baskı altına alıyor. Mars-Kuzey düğüm zorlu görünüm ise, kişisel anlamda bir hayli gerilmenize, sevdiğiniz, değer verdiğiniz her şeyi korumak istemenize rağmen şartların sizi yormasına neden olabilir. Bu durum eviniz ve ailevi konularda bozulan bir dengenin göstergesi olarak yorucudur. Merkür-Uranüs görünümü, bu huzursuzluğun iş hayatınızla ilgili konularda da etkili olabileceğinin işaretçisidir. Kısaca olan biten her ne ise, bizim duruma sakin bir şekilde başlamamız gerektiğini gösteriyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 05:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.