Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   22 Ağustos 2015 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/164267-22-agustos-2015-cumartesi-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jineps 22.08.2015 01:42

22 Ağustos 2015 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
22 Ağustos 2015 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
:yengec:
Duygularınızın dalgalandığı bir gün. Geçmişte yaşadıklarınızı hatırlayabilirsiniz ve evinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Aslında yaşantınızda köklü değişiklikler yapmak için kuvvetli arzular duyduğunuz bir dönemdesiniz ve önemsediğiniz kişiler ve durumlar nedeniyle sabırlı olmanız gerekebilir. Aslında fikirlerinizi arkadaşlarınıza anlatabilirsiniz ve projeleriniz ile ilgili çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Bu arada gizli niyetleriniz olabilir ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi gözden geçirebilirsiniz. Güçlü kişiler ile işbirliği yaparken tedbirli olmalısınız.
Yengeç Burcu Genel Durum
Özel yaşamınızda yapacağınız faaliyetler, hayattan aldığınız keyfi katlayabilir. Bir hobinizi gerçekleştirmek, eğlenmek ve sosyalleşmek için son derece olumlu etkiler altında olacaksınız. Bunları en iyi şekilde kullanın.
Yengeç Burcu Kariyer Durumu
İşlerinizin maddi boyutu ile ilgili bir haber, bazı noktalarda kafanızın karışmasına neden olabilir. Faaliyetlerinizi, başlangıç safhasından itibaren her boyutu ile ele alırsanız, yeni gelişmelerle ilgili ne yapabileceğinizi rahatça görebilirsiniz.


Saat: 16:41

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.