Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   3 Ocak 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/197640-3-ocak-2019-persembe-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 03.01.2019 12:46

3 Ocak 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
3 Ocak 2019 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

:yengec:

İletişim ve haberleşme araçları ile ilgili bazı karışıklıklar çıkabilir. Sabırlı olun ve duyduğunuz haberlere hemen tepki göstermeyin. Yanlış anlamalar olabilir veya sevdiklerinizin davranışlarını doğru bulmuyor olabilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve isteklerinizi gözden geçirin. Aslında isteklerinizin değiştiği bir dönemdesiniz ve eskiden yaşadığınız olayları gözden geçirebilirsiniz. Anneniz, yakınlarınız ve dostlarınız ile aranızdaki ilişkileri mercek altına alabilirsiniz ve küçük ayrıntılara takılı kalabilirsiniz. Aslında şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz ve olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, şansınızı iyi kullanabilirsiniz.

Yengeç Burcu Genel Durum
Önünüzde durgun, sıradan bir dönem var. Daha fazla konsantre olmaya çalışın ve enerjinizi tüketmekten kaçının; çünkü aleyhinizdeki durumlara karşı enerjiye ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinize karşı az da olsa küstah davranacaksınız; geçmişteki ilişkileri hakkında kişisel sorular soracaksınız ve bu da partnerinizi rahatsız edecek.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Bugün yıldızlar sabır ve sebatla davranıp belirli hedeflere odaklanmanızı tavsiye ediyor. Başak burcundan kıskanç bir iş arkadaşına dikkat! Yükseleni Boğa burcu olanlar biraz asabi olacak ve iş arkadaşları ve ortaklarıyla anlaşmazlıklar yaşama riskine girecekler. Yıldızlar sakin olmanızı tavsiye ediyor!


Saat: 19:23

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.