Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   6 Ocak 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/197893-6-ocak-2019-pazar-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 06.01.2019 14:29

6 Ocak 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
6 Ocak 2019 Pazar Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

:yengec:

Bugün duyacağınız haberler sizi heyecanlandıracak ve eski bilgilerinizi gözden geçireceksiniz. İletişim araçları ve haberleşmeler ile ilgili ortaya çıkan sorunların üzerinde fazla durmayın. Söylemek istedikleriniz farklı anlaşılabilir ve ilginç durumlar ortaya çıkabilir. Karar vermek veya fikirlerinizi ortaya koymak için acele etmeyin. Karşılaştığınız olaylar fikirlerinizi değiştirebilir. Bugün eski arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz veya uzun zamandır görmediğiniz dostlarınız ile birlikte programlar yapabilirsiniz. Bu arada organizasyonlar ile ilgili ortaya çıkabilecek aksaklıkların üzerinde fazla durmayın ve dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun.

Yengeç Burcu Genel Durum
Oldukça memnun olacağınız bir dönem ve her şey çok daha iyiye gidecek. Merkür sizi canlandırarak, iletişim becerilerinizi ve çekiciliğinizi artıracak.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Finansal mesajlar kafa karıştırıcı. Bazı yıldızlar sizi keyifli ve ihtiyatlı bir şekilde para harcamaya davet ederken bir gezegen ekstra harcamalara karşı uyarılar veriyor. İş arayan birçok genç geçici de olsa tatminkâr ve iyi maaş veren birer iş bulacaklar


Saat: 12:19

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.