Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   9 Ocak 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/198045-9-ocak-2019-carsamba-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Holy 09.01.2019 12:24

9 Ocak 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
9 Ocak 2019 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

:yengec:

Bugün eski tanıdıklara rastlayabilir, uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz. Öğlene doğru karşılaştığınız olaylar kafanızı karıştırabilir ve ani değişiklikler meydana gelebilir. İlginç toplantılar ve değişik ortamlarda bulunmanız mümkün. Çok çeşitli fikir ve görüşe sahip kişilerin bulunduğu ortamlarda zihin faaliyetiniz hızlı olacak. Fakat dikkatinizi tek bir konuya odaklamanız zor olabilir. Bugün karşılaştığınız olaylar ve kişiler size ilham verebilir ancak hayallerin dağıtıcı etkisinden uzaklaşmanız gerekiyor.

Yengeç Burcu Genel Durum
Yeni bir iş arıyorsanız, karşınıza kaçırmayacağınız bir fırsat çıkacak ve belli bir süre böyle bir imkanı tekrar bulamayacaksınız. Yeni bir arkadaşınızda duyduğunuz ilgi partnerinizi kızdıracak; öfkeli laflar duymanız muhtemel.

Yengeç Burcu Kariyer Durumu
Yıldızlar sezgileri destekliyor ve kazanç artırmak için doğru yolları öneriyor. Bu fırsatı uzun zamandır yapmak istediğiniz projeleri ön plana getirerek değerlendirin. Yükseleni Yengeç olanlar Boğa burcundan bir iş arkadaşlarına karşı olan saldırganlıklarını frenlemek zorunda kalacaklar; bir anlaşmazlık sorunlara yol açabilir.


Saat: 06:01

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.