Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   22.02.2012 Yengeç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/27506-22-02-2012-yengec-burcu-yorumu.html)

Gülümse 22.02.2013 09:08

22.02.2012 Yengeç Burcu Yorumu
 
Bugünkü olumlu yaklaşımınız sayesinde bazı sürtüşmelere daha çıkmadan engel olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yanlışlıklar yapabilirsiniz. Dikkatli olun ve ilginizi işinize veya eğitiminize yöneltin. Ailenizin sizden farklı beklentiler içerisinde olduğunu unutmayın. Bugün yapmanız gereken konuşmalarda kaçarak uzun vadeli yararlar sağlayamazsınız.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizi değiştiremeyeceğinizi anlamanız lazım. Onu ya olduğu gibi kabul edin, ya da başka yollara ayrılın. Önemli olan, temel prensiplerde birleşmek. Detayları eşelemek yalnızca sinir bozar.

İş Yaşamı : Son derece hareketli ve çeşitli konulara yöneldiğiniz bir dönemdesiniz. Bugün daha çok kişisel çalışmalarınıza önem verecek, kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

Para Durumu : Bugün elinize geçecek bir miktar para ile ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz. Kendiniz için ufak alışverişler yapabilirsiniz. Kalan paranızı yatırımda kullanmayı düşünebilirsiniz.

Dikkat : Bugün özellikle karşı cins ilişkileriyle ilgili konularda kararsızlıktan kaçınmalısınız. Sakin düşünmeli ve hakkinizi savunmalısınız.


Saat: 17:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.