Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   15 Mayıs YENGEÇ BURCU Günlük Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/32706-15-mayis-yengec-burcu-gunluk-yorumu.html)

ira 15.05.2013 12:35

15 Mayıs YENGEÇ BURCU Günlük Yorumu
 
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda gerçek yüzünü saklamayı başaran kişilerin, çirkin oyunlarına karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Daha önce aldığınız bir teklif üzerinde kararsız olduğunuz bir dönemdeyseniz, zihninizi bulandırmaya çalışan bu kişilerin oyununa gelmemeye özen gösterin. İç sesinize güvenin. Sizler ruhani yönü oldukça gelişmiş kişilersiniz. Doğuştan gelen bu özelliğinizi sonuna kadar kullanmanız gereken zamanlardasınız. Sizi gerçekten seven dostlarınızla irtibata geçin, onlardan alacağınız çıkarsız destek sizleri daha güçlü kılacaktır. Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın her söylediğinin altında farklı bir mana aramayın. Birlikteliği olmayan Yengeç’ler, bu süre içinde yalnızlık yaşamınızda birinin olmasından daha iyidir sizler için.

Günün Olumlaması: Ben aşk iksirinin sırrına erdim bugün, ilahi olanın farkına vardım bugün, sırra vakıf olmanın aşkıyla doldum bugün. Bugünü sevgiyle, yarını muhabbetle, geleni hayırla, gideni sevgiyle uğurladım bugün.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Siyah inci

Zeyy 15.05.2013 12:40

Cevap: 15 Mayıs YENGEÇ BURCU Günlük Yorumu
 
Alıntı:

Özel yaşamınızda da birlikte olduğunuz insanın her söylediğinin altında farklı bir mana aramayın.
dil1 tamam patron :p


Saat: 08:58

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.