Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Hangi iki ünlü, Gönüllüler'e geçti? (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/105854-hangi-iki-unlu-gonullulere-gecti.html)

Perii 27.04.2014 11:27

Hangi iki ünlü, Gönüllüler'e geçti?
 
Hangi iki ünlü, Gönüllüler'e geçti?

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Survivor tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu hafta adaların birleşmesi beklenirken yeni bir karar ile Ünlüler adasından iki yarışmacının Gönüllüler adasına geçmesi kararı alındı.


Survivor'da dün akşam yayınlanan bölümde Ünlüler ve Gönüllüler adalarında birleşme partisi olacaktı. Fakat birleşme partisinden önce ödül oyunu oynandı ve ünlüler ödül oyununu 10-6 kazandı.Acun birleşmeden önce Ünlülerden 2 kişinin sayıları dengelemesi için ada konseyi sonucu Gönüllüler'e geçeceğini açıkladı.Ünlülerin ada konseyi sonucu Akın'a 3, Duygu'ya 3, İsmail Baki ve Tolga'ya 1 oy çıktı.Ada konseyi sonunda Akın ile Duygu Gönüllüler takımına katıldılar.Böylece Ünlüler ve Gönüllüler takımı 6 oyuncudan oluşacak.

SURVİVOR'DA TAKIMLARIN SON ŞEKLİ ŞÖYLE OLDU

Ünlüler
Tolga Karel (Oyuncu), Gökhan Keser (Oyuncu, şarkıcı), Ahmet Dursun (Futbolcu), İsmail Baki Tuncer (Komedyen), Merve Aydın (Milli atlet), Serenay Aktaş (Oyuncu)

Gönüllüler
Turabi Çamkıran, Yiğit Dikmen, Sahra Esra Işık, Müge Uzel, Akın Saatçi (Ünlülere gitti ve tekrar geri geldi), Duygu Bal (Valeybolcu)


Saat: 09:54

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.