Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Karadayı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/123357-karadayi-yeni-sezon-ne-zaman-baslayacak.html)

YeşiL6 26.07.2014 14:49

Karadayı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak
 
Karadayı Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak

Karadayı, Karadayı dizisi, Karadayı Dizisi Ne zaman, Karadayı Yeni Sezon Tarihi, Karadayı Yeni Sezon Ne zaman, Karadayı Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Karadayı Dizisi Hangi Kanalda, Karadayı Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak, Karadayı Dizisi Saat Kaçta Başlıyor, Karadayı Yeni Sezon Saat Kaçta, Karadayı Kenan İmirzalıoğlu ve Feride Bergüzar Korel,Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Bergüzar Korelin Dizisi, Bergüzar Korel Karadayı, Kenan İmirzalıoğlu Dizisi, Kenan İmirzalıoğlu Karadayı

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Kenan İmirzalıoğlu ve Karadayı hayranları. Yaz tatili içinde olduğumuz bu günlerde eminiz bir çok kişi Karaday Dizisinin yeni sezonda ne zaman başlayacağını merak ediyorduk. Bizlerde sizler gibi bu konuya merak saldık ve çekimler hakkında bilgi almak için biraz araştırma yaptık. Elde ettiğimiz bilgileri sizinle paylaşmak istiyoruz.

Öncelikle dizimiz yeni sezonda 76.Bölüm’den itibaren yayınlanacak. Yeni sezonun çekimleri ise Ağustos ayınca başlayacak ve bir daha ki sezon kadar devam edecek. 76.Bölüm olan yeni sezonun ilk bölümü ise Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak. Muhtemel Eylül ayının son hatası düşünülüyor. Yeni bölümler yine Pazartesi akşamları ekrana gelecek.


Saat: 18:34

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.