Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Yılanların Öcü Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/127003-yilanlarin-ocu-dizisinin-yayin-tarihi-belli-oldu.html)

LifeisBeauty 20.08.2014 11:39

Yılanların Öcü Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
 
Yılanların Öcü Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşmak için gün sayan ve başrollerini Rüçhan Çalışkur, Ceyda Ateş, Hande Soral ve Ahmet Varlı gibi isimlerin paylaşacağı dizi 'Yılanların Öcü' iddialı şekilde geliyor. Buna göre yepyeni dizi 'Yılanların Öcü' ilk bölümüyle 27 Ağustos Çarşamba 20:00'de Show TV'de olacak.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu/Koliba Film; yönetmenliğini Cemal Şan'ın üstlendiği dizinin senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu kaleme alıyor.

Müzikleri Kalan Müzik/Hasan Saltık imzalı olan dizide;

Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt ve Süleyman Karaahmet oynuyor.

Koliba Film'in Fakir Baykurt'un ünlü romanından televizyona uyarladığı 'Yılanların Öcü' dizisinin çekimleri Temmuz ayının ilk haftasında Kapadokya'da başlamıştı.

Eserin 1962'de çekilen filminde Fikret Hakan'la Aliye Rona, Nurhan Nur, Kadir Savun ve Erol Taş rol almış; 1985'teki yapımında ise Kadir İnanır, Fatma Girik, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer ve Erdal Özyağcılar kamera karşısına geçmişti.


Saat: 00:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.