Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Ulan İstanbul Dizisi Nerede Çekiliyor? (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/136298-ulan-istanbul-dizisi-nerede-cekiliyor.html)

LifeisBeauty 28.10.2014 15:06

Ulan İstanbul Dizisi Nerede Çekiliyor?
 
Ulan İstanbul Dizisi Nerede Çekiliyor?

Ulan İstanbul nerede çekiliyor, Ulan İstanbul çekimleri ne zaman, Ulan İstanbul set, Ulan İstanbul seti nerede, Ulan İstanbul set çekimleri, Ulan İstanbul hangi kanalda, Ulan İstanbul hangi gün

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kanal D ekranlarında yayınlanan Ulan İstanbul dizi herkese heyecan dolu dakikalara yaşatıyor. Bir araya gelen 7 kişilik çetenin yaptığı işlerde nefesler tutuluyor. Heyecanın doruklarda olduğu dizi gençlerin sevdiği dizilerden olmuştur. Pazartesi akşamları saat 20:00’da yeni bölümleri ile ekranlarımıza geliyor. Sevilen dizi oyuncularının rol aldığı Şebnem Bozoklu, Uğur Polat, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Caner Özyurtlu gibi tanınmış isimler rol almaktadır.

Dizinin setine giderek tanışma ve imza alabilirsiniz. Sevilen oyuncular fazla uzak değil İstanbul ilinde çekimleri devam etmektedir. Setinin adresini sizlere vereceğiz giden arkadaşlar yaşadığı o anı bizlerle paylaşırsa seviniriz. Dizi sabit olarak bir noktada çekilmediğinden dolayı yerinde bulamayabilirsiniz sabırlı olup tekrar gidin. Set tek bir noktada sabit olarak kalmıyor.

Ulan İstanbul dizisinin bazı bölümleri Beykoz kundura fabrikasında çekiliyor. Dizideki konağın bulunduğu yer ise Çengelköy’dür.

Beykoz, Fatih, Üsküdar, Paşabahçe Mahallesi ve köşkün buluduğu yer Çengelköy olmaktadır.

EbruLi 28.10.2014 15:11

Cevap: Ulan İstanbul Dizisi Nerede Çekiliyor?
 
Tam bi aile dizisi bence dünki bölümünüde izledim güzeldi
Hem komedi hemde arada serpiştirilen duygusallık diziyi izlenir hale getiriyor
bitmemesi gereken dizilerden
inş. uzun soluklu olur


Saat: 02:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.