Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Güzel Köylü yılbaşı özel bölümü fragmanı yayınlandı (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/143072-guzel-koylu-yilbasi-ozel-bolumu-fragmani-yayinlandi.html)

Friend 30.12.2014 15:09

Güzel Köylü yılbaşı özel bölümü fragmanı yayınlandı
 
Güzel Köylü yılbaşı özel bölümü fragmanı yayınlandı


Ekranların sevilen dizisi Güzel Köylü yılbaşı özel bölümüyle 31 Aralık Çarşamba akşamı, 20.30'da Star Tv'de ekrana geliyor. Güzel Köylü yılbaşı özel bölümünde Güzelköy'de yılbaşı balosu hazırlıkları son hız devam ediyor.



Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Güzel Köylü yılbaşına özel bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Yeni bölüm her zamanki gibi keyifli anlar yaşatıyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Güzel Köylü 28. bölümde balo hazırlıkları başlıyor. Gül ve Cemal'i ise yeni bölümde farklı bir heyecan sarıyor. 2014'ün son günü izleyiciyle buluşacak olan Güzel Köylü yılbaşı özel bölümü çarşamba akşamı sevenleriyle buluşuyor.

Güzel Köylü 28. bölümde Güzelköy'ü yılbaşı heyecanı sarar. Herkes yılbaşı balosu için hazırlıklara devam eder. Herkesin 2015 yılından ayrı ayrı beklentileri vardır. Gül ve Cemal cephesinde de farklı bir heyecan vardır. Gül ve Cemal yeni yılın ilk günlerinde herkesten gizli nikah kıyıp evlenmek için harekete geçerler. Ancak aksilikler ikilinin peşlerini bırakmaz. Telaşla hareket eden Gül bu sırada ayağını incitir ve nüfus cüzdanını bulamaz. Güzel Köylü yeni bölümde tekrar nüfus cüzdanı çıkarmak için resmi tatilin geçmesini bekleyeceklerdir.

Güzel Köylü yılbaşı özel bölümünde köyde yılbaşı balosu yapılır. Bu Güzelköy'deki ilk yılbaşı balosudur. Herkes bunun heyecanını yaşarken Güzelköy'e bir bomba düşer. Sibel Can bir konser için geldiği Muğla'da konserin iptal olduğunu öğrenir ve yılbaşı konserini Güzel Köy'de vermeye karar verir. Bunu duyan Hüsnü ve Yusuf da Güzel Köylü 28. bölümde Kamuran ve Cemal için harekete geçer. Sibel Can'ın Güzelköy'de konser vermesi ise herkesi mutlu eder.


Saat: 13:32

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.