Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Kurtlar Vadisi Bitiyor Mu? Pana Film Açıkladı (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/149281-kurtlar-vadisi-bitiyor-mu-pana-film-acikladi.html)

Jaqen 13.03.2015 03:09

Kurtlar Vadisi Bitiyor Mu? Pana Film Açıkladı
 
Kurtlar Vadisi bitiyor mu? Pana Film açıkladı



12 yıldır kesintisiz olarak yayınlanan Kurtlar Vadisi, ekranlara veda etmeye hazırlandığı iddia edilmişti. Dizinin yapımcısı Pana Film iddiaları kesin bir dille yalanladı.

KURTLAR VADİSİ PUSU’YLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Bugün internet sitelerinde ‘Kurtlar Vadisi Bitiyor’ başlığıyla yayınlanan ve “12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Sezon sonu ise final yaparak ekranlara veda edecek.” şeklindeki ifadelerin yer aldığı haber tamamen gerçek dışıdır.

Pana Filmin yapımcılığını yaptığı ve bu akşam 250. Bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun bitmesi veya final yapması söz konusu değildir…

Kamuoyuna duyurulur…

PANA FİLM



O İDDİA NEYDİ?

Kurtlar Vadisi ekranlara veda edeceği ve sevilen dizinin yerini Kara Kutu alacağı iddiası ortaya atılmıştı.

O iddiaya göre, 12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenip, bu evliliğinden Ali Nadir adında bir oğlu olan Necati Şaşmaz, 12 yıllık mücadelesini sonlandırıyordu.

Geçtiğimiz günlerde ise Kanal D ekranlarında "Kara Kutu" isimli yeni bir dizi başladı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizinin kısa bir zamanda bu dizinin yerini alacağı konuşuluyordu..


Saat: 06:40

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.