Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/150927-cilek-kokusu-dizisi-oyunculari-ve-konusu.html)

YeşiL6 13.04.2015 13:20

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu
 
Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Tüm Oyuncular, Çilek Kokusu Dizisinde Kimler Oynuyor, Çilek Kokusu Dizisi Oyuncu Listesi, Çilek Kokusu Dizisi Başrol Oyuncuları, Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları Hakkında

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yaz ayları yaklaştıkça yeni dizi haberleri gelmeye başladı. Yaz aylarında yayınlanacak olan dizilerden biri de Çilek Kokusu olacak. Başrollerinde güzel oyuncu Demet Özdemir ve Yusuf Çim'in yer aldığı dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray ve Laçin Ceylan gibi sevilen oyuncu rol alıyor. Çilek Kokusu dizisinin hazırlıkları hızla devam ederken çekimlere Mayıs ayının ilk haftasında başlanması bekleniyor.

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları

Çilek Kokusu dizisinin başrollerinde Sana Bir Sır Vereceğim ile Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol alan güzel oyuncu Demet Özdemir ile Show TV'de yayınlanan Piramit yarışmacısının yakışıklı sunucusu Yusuf Çim yer alıyor. Dizide ayrıca Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Laçin Ceylan ve Murat Başoğlu gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.


Çilek Kokusu Dizisinin Konusu - Hikayesi

Çilek Kokusu, aşk ve nefretin bir arada olduğu romantik komedi tarzında bir gençlik dizisi olacak. Dizide ünlü bir pastacı olmak isteyen fakir bir kızla, zengin, yakışıklı ve çapkın bir oğlan yer alacak.

Çilek Kokusu Hangi Kanalda? Ne Zaman?

Çekimlerine Mayıs ayında başlanacak olan Çilek Kokusu dizisi büyük bir ihtimalle Star TV'de ekrana gelecek. Dizinin yayın tarihi ise şimdilik bilinmiyor. Dizinin yaz aylarından yayınlanacak bir gençlik dizisi olması planlanıyor.

Hayat Gibi 13.04.2015 13:28

Cevap: Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu
 
kisda en sevdigim seydir cilek ve kokusu cok canim ceker
yaz gelince alirlar da eve coklu 4-5 tanesini zar zor yerim :T:
oyunculara geldikte ikisini de begenirim. sanirim kiraz mevsimi
gibi dizi olucak izlenir bu dizi bence..


Saat: 10:14

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.