Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   O Hayat Benim 2015-2016 Yeni Sezon Diziden Ayrılan ve Diziye Yeni Katılan Oyuncular (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/167557-o-hayat-benim-2015-2016-yeni-sezon-diziden-ayrilan-ve-diziye-yeni-katilan-oyuncular.html)

Jineps 19.09.2015 18:02

O Hayat Benim 2015-2016 Yeni Sezon Diziden Ayrılan ve Diziye Yeni Katılan Oyuncular
 
O Hayat Benim 2015-2016 Yeni Sezon Diziden Ayrılan ve Diziye Yeni Katılan Oyuncular

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

O Hayat Benim dizisinde geçtiğimiz sezon resmen bir yaprak dökümü yaşandı. Yönetmen Hamdi Alkan’da yeni sezonda çok farklı oyuncu ve senaryo ile izleyici karşısında olacağız açıklamasından sonra tüm gözler O Hayat Benim dizisinden yeni sezonda diziye hangi oyuncular dahil olacak? O Hayat Benim dizisinden kimler ayrılacak, gidecek ve yeni isimler kimler olacak?

O Hayat Benim dizisine 2015 2016 yeni sezonda hangi yeni oyuncular katılacak?

O Hayat Benim dizisi, geçtiğimiz sezonlarda senaryonun yanı sıra, yaşanan sıkıntılar nedeniyle de sık sık konuşulmuştur. Dizinin yönetmeni; 90’lı yılların en ünlü oyuncularından bir tanesi olan Hamdi Alkan. Ancak; yönetmen konusunda, oyuncuların pek memnun olduğunu söylemek mümkün değil. Birgül Ulusoy ve Yeşim Ceren Bozoğlu, Hamdi Alkanla anlaşamadıkları için diziden ayrıldı. Çekimler sırasında, yönetmenin yeterince ilgi göstermediği ve hızlandırılmış bir şekilde, hatalarla dolu olarak çekilmesine göz yumduğu konuşulurken, oyuncuların bu duruma tepki göstermesi sonucunda, ciddi tartışmalara neden olmuştu.

Yeni sezonda, eski oyuncular yerine yeni isimler diziye katılacak. Bu isimlerin en ilgi çekenlerinden bir tanesi; Larissa Gacemer. Krem dizisi ile ekranlarla tanışan güzel Survivor yarışması ile kendini iyice tanışmıştı. Şimdi ise; O Hayat Benim’de yer alacak.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tiyatro geçmişli bir oyuncu olan Ayça Damgacı da dizide yerini alacak. Aldığı ödüllerle oyunculuğunun başarısını kanıtlayan Damgacı, ekranların sevilen isimleri arasına girecek gibi duruyor.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Selen Gürgözel Alkan; dizinin torpilli isimlerinden olacağı düşünülen oyuncular arasında. Yönetmen Hamdi Alkan’ın eşi ve senaryo, tamamen farklı bir yöne akarken kendisi de önemli rollerden birinde yer alacak.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Diziden Ayrılan İsimler

Birgül ULUSOY(Sakine): O Hayat Benim dizisinde Sakine karakterine hayat veren Birgül Ulusoy zehir zemberek açıklamalar ile diziden ayrıldı. Sakine diziden intihar ederek ayılacak, yeni sezonda O Hayat Benim dizisi kadrosunda yer almayacak.

Yeşim Ceren BOZOĞLU(Nurhan): Diziden ayrılışı 2014 2015 sezonun ortalarında gerçekleşti. O Hayat Benim dizisi yönetmeni Hamdi Alkan ile anlaşamayınca dizi ile yolları ayırdı.

Nurşim Demir(Edibe): Diziden ayrılışı 2014 2015 sezonda gerçekleşmişti.



Saat: 23:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.