Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Hayat Şarkısı Dizisi Oyuncuları ve Konusu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/175116-hayat-sarkisi-dizisi-oyunculari-ve-konusu.html)

YeşiL6 18.01.2016 13:19

Hayat Şarkısı Dizisi Oyuncuları ve Konusu
 
Hayat Şarkısı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Kanal D ekranlarında başlaması beklenen yeni dizi Hayat Şarkısı dizisinin yapımcılığını Most Production üstleniyor. Dizi yabancı bir dizi olan (kore dizisi) Flames of Desire‘nin ülkemize uyarlanarak ekranlara geleceği gelen haberler arasında. Hayat şarkısı dizisinin uyarlamasını Mahinur Ergun, yönetmenliğini ise Cem Karcı üstlendi. Dizinin çekim setinden ilk görüntüler hemen aşağıdadır.

Dizinin erkek başrol oyuncusu Birkan Sokullu, kadın başrolü ise Burcu Biricik rol alacaklar. Ayrıca Ecem Özkaya’da diziye dahil olan oyuncular arasında.

Çok yakında Kanal D’de başlayacak olan dizi “Hayat Şarkısı”nın tam kadrosu şöyle:
Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya), Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker(Mahir), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Cem Kenar(Genç Kaya), Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç(Küçük Nilay)

Hayat Şarkısı Konusu:

Aynı köyde doğup büyümüş olan kan kardeşler Bayram ve Salih’in aralarında yaşadığı anlaşmazlığı tatlıya bağlamak adına çocuklarını küçük yaşta nişanlamaları ve çocukların büyüyüp evlenme çağına gelene kadar farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmelerini konu alan dizinin genel hikayesi şöyle;

Mudanya yakınlarındaki Güzelköy’ de doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. Bendeniz Hülya! İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih’ de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir. Arzuları ve sahip oldukları arasında ardı ardına savrulan kahramanların aşklarını, kavuşmalarını, vedalarını ve mücadelelerini anlatan hikaye çok ilgi göreceğe benziyor.


Saat: 02:18

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.