Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Kolaysa Sen Yap Oyun Kuralları Formatı (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/192626-kolaysa-sen-yap-oyun-kurallari-formati.html)

Papatya 05.02.2017 17:12

Kolaysa Sen Yap Oyun Kuralları Formatı
 
Kolaysa Sen Yap Oyun Kuralları Formatı

Kolaysa sen yap oyunu, kolaysa sen yap oyunu formatı, kolaysa sen yap oyunu kuralları


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


4 Şubat’tan itibaren hafta sonları TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Kolaysa Sen Yap ’da yarışmacılar bilgi ve performanslarını paylaşacaklar.Zamana karşı amansız bir mücadeleye sahne olan yarışmada ekipler dikkat ve beceri oyunlarını oynarken aynı zamanda kendilerine yöneltilen soruları cevaplandıracaklar.
3 etap ve 1 final oyunundan oluşan Kolaysa Sen Yap oldukça eğlenceli ve hareketli.Yarışmacılar üç etaplı yarışmanın 1. Etabında fiziksel performanslarını sergilerlerken 2.etap ve 3.etapta performansın yanında bilgileri ilede yarışacaklar. 3 etap sonunda en yüksek puanı toplayan ekip final etabında yarışma hakkını elde ediyor.Finalde ise 10 bin liraya kadar para ödülü var.
Etaplar sırasında özel olarak tasarlanan mekanik ve elektronik oyun aksamları bulunuyor.20’nin üzerinde oyunla karşılaşacak olan yarışmacıları heyecanlı dakikalar bekliyor.Eğlence,heyecan,bilgi,performans,aktivite bu programda hepsi var.
Kolaysa Sen Yap yarışmasını ise 7’den 70’e herkesin beğendiği ünlü komedyen ve oyuncu Kadir Çöpdemir sunacak.Kolaysa Sen Yap Cumartesi ve pazar günleri TRT 1 ekranlarında 17.30’da yayınlanacak.


Saat: 01:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.