Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm ilk defa konuştu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/37946-yeni-hurrem-sultan-vahide-gordum-ilk-defa-konustu.html)

Ela 19.06.2013 10:59

Yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm ilk defa konuştu
 
Yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm ilk defa konuştu.



Kanuni’nin hayatını anlatan ‘Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli’nin diziden olaylı bir şekilde ayrılmasının ardından yeni Hürrem Vahide Gördüm oldu.

Muhteşem Yüzyıl’ın bu akşam yayınlanacak sezon finalinde yüzünü gösterecek olan yeni Hürrem Vahide Gördüm, “Görevi devralmış gibi hissediyorum, heyecanlıyım” dedi.

Geçen hafta sesi ile dizide yer alan Gördüm, bu akşam yayınlanacak sezon finalinde kendini gösterecek. Muhteşem bir sezon finaliyle ekrana gelecek dizide, Hürrem Sultan, saraya daha da güçlenerek geri dönecek. Hatice Sultan’ın planıyla kaçırıldığı anlaşılan Hürrem Sultan’ın nerede olduğu hakkında bir ipucu yakalayan Malkoçoğlu, izi takip ediyor.

Kaçırıldığı ve ölmediği bilinen Hürrem Sultan’ın nereden ve nasıl geleceği ise sezon finalinde cevabını bulacak. Yeni dönemde Hürrem Sultan karakteriyle ekrana gelecek olan Vahide Gördüm, “Görevi devralmış gibi hissediyorum, heyecanlıyım. Umarım izleyici de keyifle izler” diye konuştu.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Saat: 05:24

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.