Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Umutsuz Ev Kadınları Dizisinde,Emel Hala Bitkisel Hayatta! (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/67441-umutsuz-ev-kadinlari-dizisinde-emel-hala-bitkisel-hayatta.html)

Gulfem 19.11.2013 10:55

Umutsuz Ev Kadınları Dizisinde,Emel Hala Bitkisel Hayatta!
 
Umutsuz Ev Kadınları Dizisinde,Emel Hala Bitkisel Hayatta!

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

FOX’un sevilen dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”nın yarın akşam saat 22:15’te yayınlanacak olan yeni bölümünde Emel hala bitkisel hayattadır!

Nermin kocasına son bir şans vermek ister. Ancak Altay'ın yine kendisini kandırdığını öğrendiğinde ipleri koparır. Gülşah kadınlarla dolu bir kursa Ömer'i de kayıt ettirir. Ömer’in kurstaki bir kadınla yakınlık kurması Gülşah’ı korkutur, Elif'i aldatmasını engellemek için kendince önlem alır.

Bu arada Kudret banyoda bir kaza geçiren Elif'i yarı çıplak yatağına taşır. Elif bunu Ömer'den gizlemek ister ama ummadığı yerde gerçekler açığa çıkar. Emel hala bitkisel hayattadır. Yasemin Yavuz'a yardımcı olmak için evine uğrar. Ağzından kaçırdığı korkunç gerçek, Yavuz'un intikamının tamamen farklı birine yönelmesine neden olacaktır. “Umutsuz Ev Kadınları” yarın akşam saat 22:15’te FOX’ta...


Saat: 15:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.