Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Serenay Sarıkaya Bu Sezonun En İyi İşini Çıkarttı (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/76296-serenay-sarikaya-bu-sezonun-en-iyi-isini-cikartti.html)

Hayat 11.12.2013 23:00

Serenay Sarıkaya Bu Sezonun En İyi İşini Çıkarttı
 
Serenay Sarıkaya Bu Sezonun En İyi İşini Çıkarttı

ECE ER / TELEVİZYON GAZETESİ
Medcezir/ Serenay Sarıkaya Bu Sezonun En İyi İşini Çıkarttı!
Anlaşıldığı üzere de Medcezir’den bahsedeceğim.
Çağatay Ulusoy- Hazal Kaya partnerliğinin tatmin etmeyen bitişi izleyenleri çok kızdırdı, bir o kadar kırdı, hatta bir araya gelememeleri sebebi ile de acıttı.

İki sevilen oyuncu bu sezon farklı günlerde yayına alınan dizilerine rağmen rakip gösterilirken, partnerleri ile de bol eleştiriye maruz kaldılar. Karar verilmiş, anlaşmalar yapılmış, üstelik de dizilere çoktan start vermişken bunca tantana çıkarmaya gerek olmadığını pek de fark eden olmamıştı.

Özel hayatlara olan saygımdan dolayıdır ki magazin haberleri ile karşınıza gelmemeyi kendime yol seçtim. Haydi, lafa gireyim artık!
Hakkında çıkan “kötü oyuncu, mankenlik yapsın!” yorumlarından oldukça etkilenen Serenay Sarıkaya her şeye rağmen çok iyi “aşık genç kız”ı oynuyor. Medcezir dizisi Serenay Sarıkaya’nın oyunculuk kariyerinde dönüm noktası oldu!


Serenay Sarıkaya, bu sezonun en çok adından söz ettireni oldu. Bence, Medcezir’de ki performansını görmezden gelmemek lazım! Cuma gecesinde yayına gelen bölümde Serenay Sarıkaya gene başarılı performansı ile dikkat çekti. O yavru kedi tavırları ile sığınacak yer, tutunacak dal arayışı, çaresizliğine boyun eğişi tam bir genç kız havasındaydı.
Üstelik yanlış insana sığındığını fark edip de sapığı ile yüzleşirken ki tavrı, içe dönüşünün çaresizliği sadece yüzüne değil, aynı zamanda da vücut diline de yansıdı. Ezilmiş, az sonra belki de Azrail ile randevusuna sürüklenirken, sapığının kolundan tutup Mira’cığın çekiştirilme sahnesinde Serenay Sarıkaya küçücük, çaresiz Mira oluverdi.
Medcezir dizisi reytingleri ile göz dolduran, sezonun istediği başarıyı yakalayan yapımı oldu. Oyuncu seçiminin başarısı katlanarak devam ediyor. Serenay Sarıkaya, küçük kız tavırla dudaklarını uzata uzata konuştuğunda bana çok doğal görünüyor. Bakışlarında şu aralar mutsuzluğun kasveti ile oynamayı başarmak (ki birkaç bölümdür Mira mutsuzluğun dibine vurdu ) bence ustalık gerektiren bir .


Saat: 13:28

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.