Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yüz Estetiği (https://www.forumaski.com/yuz-estetigi/)
-   -   Dudak dolgusunda doğallık önemli (https://www.forumaski.com/yuz-estetigi/33553-dudak-dolgusunda-dogallik-onemli.html)

Jaqen 23.05.2013 16:11

Dudak dolgusunda doğallık önemli
 

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Dolgu yöntemi dudaklarında da yıllara meydan okumak isteyenlerin tercih ettiği yollardan biri. Ancak uygulamanın doğal görünümden uzaklaştırma riski de var. Yeni geliştirilen dolgu malzemesi bu riski ortadan kaldırmayı vaat ediyor

“Daha güzel olmak için yüzünüzde toptan bir değişiklik yapmanıza gerek yok” sloganıyla yola çıkan yeni dolgu malzemesi dudak kontörünü oluşturma şekillendirme hacimlendirme ve yeniden dolgunluk kazandırma amacıyla üretildi.
Beş farklı dudak şekli üzerinde uzun süren araştırmalar gerçekleştiren Allergan firması keşfettiği Vycross teknolojisi ile hazırladığı yeni dudak dolgusunu; kalp elma elips şerit yay şeklindeki dudak sahiplerinde uyguladı. Farklı dudak şekillerinde doğal ve kalıcı bir görünüm elde eden ürün ileri yaştaki kişilerde ‘yeniden canlanma’ gençlerde ise ‘iyileştirme’ amaçlı kullanılıyor.
Birçok dolgu uygulamalarında kullanıcıların en büyük çekincesi yanlış uygulama sonucu “ördek dudak” diye tabir edilen sonuç ile karşı karşıya kalmak. Bu durum kişide doğal olmayan ve mimiklerini kullanmasını etkileyen bir sonuç yaratabiliyor. Clinical Cosmetic and Investigational Dermatology’nin yaptığı araştırmaya göre yeni dudak dolgusu yaş ilerledikçe dudak ve ağız bölgelerinde oluşan yaşlanma etkilerini hedef alıyor. Derin kırışıklıklar dudak kenarlarındaki deformasyon ve dudak bölgesinin dolgunluğunu kaybetmesi ortadan kaldırılabiliyor.
Uzmanlar yüze doğal görünüm kazandırarak elastikiyet veren hyalüronik asit ile desteklenen ürünün tek uygulama sonucu 9 ile 12 ay kalıcılık sağlayabildiğini belirtiyor.



Saat: 14:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.