Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Zayıflama Kürleri (https://www.forumaski.com/zayiflama-kurleri/)
-   -   Tere tohumu zayıflamak için nasıl kullanılır (https://www.forumaski.com/zayiflama-kurleri/49669-tere-tohumu-zayiflamak-icin-nasil-kullanilir.html)

KaRaqiZz 29.08.2013 14:22

Tere tohumu zayıflamak için nasıl kullanılır
 
Tere tohumu zayıflamak için nasıl kullanılır

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Tere tohumu özellikle sabahları aç karnına tüketildiğinde tiroid hormunu düzeyini dengeleyerek metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlaması ile bilinir. Bu yönüyle tere tohumu hem guatr hastaları için faydalı, hem de fazla kilo sorunu olan ve metabolizma yavaşlaması nedeniyle kilo veremeyenler için de ideal bir bitkisel çözüm sunmaktadır.





Tere tohumu, susam tohumu büyüklüğünde ve canlı kırmızı renklere sahip bir bitki tohumudur. Tere tohumunun tiroid tembelliği haricinde diğer tiroit hastalıkları için kullanılmasını doktorlar pek önermiyorlar. Ancak çok az miktarlarda zayıflamak için kullanılmasında sakınca olmadığı da söyleniyor.


Tere tohumu zayıflatırmı?


Bilinçli olarak sadece sabahları aç karnına aşağıda vereceğimiz miktarı aşmamak kaydıyla tüketildiğinde Tere tohumu iyi bir bitkisel zayıflama yöntemi olarak işe yaramaktadır. Elbette tek başına kullanımla tere tohumunun mucizevi bir zayıflama sağlayacağını da söylemiyoruz. Ancak tere tohumu ekstresi’nin de günümüzde bir çok bitkisel zayıflama hapı içerisinde de kullanıldığını söylemek gerekiyor. Tere tohumunun belki de tek kötü özelliği, tadının acı olması ve tüketiminin zorluğudur. Ancak tere tohumunu ezerek sıcak su ve bir kaşık bal ile karıştırarak içerseniz bu durumda acı tadı büyük oranda yok olacaktır.





Tere tohumunun kullanımı-Tere tohumu nasıl kullanılır?


2 yemek kaşığı Tere tohumu ile 1 çay kaşığı ilave edilerek tüketilirse gerçekten müthiş bir metabolizma hızlandıran etki oluşturuyor. Sabahları aç karnına tere tohumları kullanımının daha etkili bir kilo verdiren etki oluşturduğunu sizlere söylemiştik. Tere tohumu ülkemizde yetişen ve pek te pahalı olmayan bir bitkisel tohumdur. Tere tohumu yanında tere yaprağı da özellikle metabolizma hızlandırıcı ve terletici etkisi ile zayıflamak istiyorum diyen arkadaşların işine yarayacaktır.


Önemli Husus: Özellikle peptik ülser rahatsızlığı olanlar veya mide ile ilgili rahatsızlığı bulunanlar için acı tere tohumu bir miktar can yakıcı ve hatta midede kanamaya kadar varan bir takım rahatsızlıklara sebebiyet verici olabilir. Bu tür kişilerin doktor tavsiyesi olmadan tere tohumu kullanmasını tavsiye etmiyoruz.

FifiVePirtik 29.08.2013 14:24

Cevap: Tere tohumu zayıflamak için nasıl kullanılır
 
Hahaha :D :D :D her türlü abur cubur yer hanımlar ve beyler gece yemeklerıde vardır :D SONRADA OTLARLA DOKTORLA ZAYIFLAMAK İÇİN PARA VE ZAMAN HARCARLAR :D :D :D KOMEDİYAAAAAAA


Saat: 12:27

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.