Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Zayıflama Kürleri (https://www.forumaski.com/zayiflama-kurleri/)
-   -   Almased 14 günlük 4 faz kürü (https://www.forumaski.com/zayiflama-kurleri/8674-almased-14-gunluk-4-faz-kuru.html)

ira 17.09.2012 12:44

Almased 14 günlük 4 faz kürü
 
Daha önce almanyada yasarken cok duymustum Almasedle zayiflayanlari, cok ekstrem ve sagliksiz oldugunu düsünm+st+m, ama hic de arastirmamistim.. o zamanlar yasim daha gencti ve örenciydim yani zamanim da coktu :)) bu gibi destekler olmadan da zayiflamaya hem zamanim vardi, hem de metabolizmam daha hizli calisiyordu.. Simdi ise spor yapmaya, diyet yemekleri hazirlamaya, uymaya zamanim ve tahammülüm yok. Denesem de ayni basariyi göremiyorum..

Üstüne üstlük simdiye kadar olmadaigim kadar yüksek bir kilodayim, motivasyona ve destege ihtiyacim var anlayacaginiz :)

Boyum 167, rahat ettigim ve 38-40 beden giyinebildigim kilom 65-68 arasi. Yaklasik bir yildir 82-83 kiloyum.. yani 17-18 kilo gibi bir fazlam var. Aslina bakarsaniz su anda 75 kg ile bile cok mutlu olurum, dolayisiyla ilk hedefim 75. Sonraki hedefim 70, ve son hedef 65.


Isyerinden iki arkadasim Almanyadan Almased getirtmisler, basladilar ve ilk günlerde gözle görünür bir sekilde kilo verdiler. Devami da geldi tabiki, ben de imrendim tabi ki :)) yakinda baslmaya karar verdim, bir haftadir yediklerime dikkat ederek 1-1,5 kg verdim, iki hafta sonra Almased'le baslamaya karar verdim. Coka rastirdim ama malesef TR de bulunamiyor, yada ben bulamadim. Bulabilseydim daha erken baslardim.. Almanyadan gelecek iki paket ismarladim, 14 günlük turbo planini uygulamayi planliyorum. Umarim sabreder sonuna kadar giderim. Kilolari hemen geri almamak icin plani dogru sekilde uygulamak önemli, yoksa verilen kilolari bir cok hizla kilo verilen diyette oldugu gibi hemen geri aliniyor.

Almased malesef türkiyede bulunamayan bir toz, icindeki mineraller vitaminler vesaire, bir porsiyonunun bir ögün yemek yerine gececegi sekilde ayarlanmis ve tok tuttugu söyleniyor. Ana madde soya. Toz 500 gramlik paketlerde satiliyor, bir paketten 15 porsiyon cikiyormus arastirmalarima göre. Bazilari bir porsiyonu 50 gram tozla yapmayi tercih ediyor, bu durumda sadece 10 porsiyon yetiyor bir paket. Almanyada eczanelerde, bazi sehirlerde DM gibi drugstorelarda (bizim buradaki Gratis, Watsons tarzi yerler) satiliyormus. Paketi genelde 20 € civari (bu aralar yaklasik 50 TL ye denk geliyor).


Saat: 23:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.