Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.04.2013, 14:42   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Hamam Otu Yağı’nın Faydaları

İstenmeyen tüy sorunuza kalıcı bir çözüm arıyor ve bunu tamamen doğal yollardan yapmak istiyorsanız Hürrem Hamam Otu Yağı tam size göre! Tüy dökücü özelliğe sahip hamam otu ile yaz gelmeden tüylerinizden kurtulabilirsiniz. Kadınlar için büyük bir problem teşkil eden kıl-tüy meselesi yüzyıllardır var olmuştur. Kadınların güzelliğine ve feminen görüntüsüne adeta gölge düşüren istemeyen tüyler için hep bir çözüm arayışı olmuştur. Sadece 5 seansta tüylerinizden sonsuza kadar kurtulmak istiyorsanız, hamam otu bitkisi özünden elde edilen Hürrem Hamam Otu Yağı’nı deneyin! Yaz gelmeden tüylerinizden kurtulabilir ve uzun süren pürüzsüzlüğün keyfini çıkarabilirsiniz.
Hamam otun özünden ede edilerek hazırlanmış ve kolay kullanılması için yağ formuna getirilmiş Hürrem Hamam Otu Yağı’nı denemizde fayda var!

Hürrem Hamam Otu Yağı tüylerinizin sonsuza kadar çıkmamalarını sağlayacaktır. İçindeki doğal özler tüy dökücü özellikler barındırır. Hamam otu tüy dökücü adını Osmanlı kültüründen almıştır ve saraylı kadınlar istenmeyen tüy sorunu için hamam otunu tercih etmişlerdir. Fas, Tunus ve Cezayir’de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen bu doğal tüy dökücü adeta kıl köklerini yok ediyor ve bir daha çıkmamalarını sağlıyor.
Tüy Dökücü Hamam Otu

Hamam Otunun en önemli özellikleri arasında kısa zamanda uygulanıyor olması ön plana çıkarken köklü bir çözüm olması da tercih sebepleri arasında! Ekonomik ve kalıcı bir çözüm yolu Hürrem Hamam Otu Yağı nasıl kullanılır diye merak ediyorsanız gelin beraber inceleyelim!
  • Öncelikle uygulama yapacağınız bölgeyi tüylerden arındırın
  • Ardından Hürrem Hamam Otu Yağı’nı 5-10 dakika kadar masaj yaparak iyice nüfuz etmesi için ellerinizle yayın!
  • Unutmayın yağı tüyleri aldıktan sonra kullanmanız önemli bir aşamadır.
Bu işlemi 4-5 gece boyunca tekrarlayın! Tüylerinizin bir daha çıkmasını bekleyin ve her defasında azalana kadar bu adımları takip edin! Koltukaltı, bacak, bikini bölgesi ve genital bölgede kullanıma uygundur.
Hürrem Hamam Otu Faydaları;
  • Tüy köklerinde oldukça etkilidir
  • Tüyleri kırmadan ve kökten alır
  • Bacaklarınızı pürüzsüz kılar ve besler
  • Tüylerin tekrar çıkmasını engeller
  • Uzun süre rahatlık sağlar
  • Tüm cilt tipleriyle uyumludur
  • Tahriş ve alerji riski yoktur
Etiketler: Hamam Otu Yağı


Alıntıdır


__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla