Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2013, 10:59   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Palaimon Bohça Nasıl Yapılır

Palaimon Bohça Nasıl Yapılır

Malzemeler
750 gram dilim somon
2 çorba kaşığı tereyağı
1 adet ince kıyılmış soğan
2 diş sarmısak
50 gram haşlanmış ahtapot
50 gram haşlanmış kalamar
5-6 adet karides, 5-6 adet mantar
100 gram iskorpit balığı
1 çorba kaşığı soya sosu
4 dilim mozzarella peyniri
Karabiber




Yapılışı
TEREYAĞINI bir tavaya alın ve eritin. İçine soğan ve ince kıyılmış sarmısağı atıp kavurun. Daha sonra ince kıyılmış ahtapot, kalamar, karides, mantar ve iskorpit balığını ilave edip kavurmaya devam edin. Soya sosu ve karabiber kattıktan sonra tüm malzemeyi karıştırıp kenara alın. Somonları ince dilimleyin. İçlerine harcı pay edin ve her birini bohça şeklinde kapatın. Daha sonra güvece yerleştirin. Üzerlerine mozzarella peyniri koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla