Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 12:15   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Çatlaksız vücut kürü

Çatlaksız vücut kürü

Çatlaksız vücut kürü sayesinde ciltte meydana gelebilecek çatlakları oluşmadan önlemek mümkündür. Bitkisel yağlardan oluşan çatlaksız vücut kürü ile cildinize zarar vermeden çatlakları önleyebilirsiniz. Çatlaksız vücut kürünü vücudunuzun çatlak oluşması muhtemel tüm bölgelerinde güvenle kullanabilirsiniz.


Çatlaksız vücut küründe kullanılan tatlı badem yağı, hamilelek çatlaklarının oluşumunu engellemektedir. Bir diğer bitkisel yağ olan ve çatlak önleyici olarak kullanılan susam yağı ise içerdiği yüksek miktardaki oleik asit (omega-9) ve antioksidanlar nedeniyle cildin yaşlanmasını engellemeye, kalıcı nem oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

Çatlaksız vücut kürü tarifi

Malzemeler:

Tatlı badem yağı,

Susam yağı.

Hazırlanması ve Uygulanması:

Eşit miktardaki tatlı badem yağı ile susam yağı karıştırılarak çatlak oluşması muhtemel bölgelere sürülerek kullanılmaktadır. Çatlaksız vücut kürünü her gün sürerek kullanabilirsiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla