Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.10.2013, 01:22   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kabaran saçlar için 5 öneri

Kabaran saçlar için 5 öneri

1) Saçlarınızın kendine gelmesi ve kendini benimsemesi için bir günden fazlası gerekir. Bu yüzden saçlarınızı çok sık yıkamamalısınız. Özellikle günde bir yıkanan saçlar kendine has bir şekil kazanmadığından kabarmaya devam eder. Bu yüzden iki ya da üç günde bir banyoya girmelisiniz.



2) Saçları kurutma makinesi ile kurutursanız daha fazla kabarma olacaktır. Bu yüzden kendi haline bırakmalı ve kendi kendine kurumasına izin vermelisiniz. Zaten fön makineleri zararlı olduğundan saçlarınıza bir iyilik daha yapmış olursunuz.



3) Saçlarınıza banyodan sonra bir tülbent sarın ve düzleşmesini sağlayın.



4) Kabarıklık çok fena durumdaysa saçlarınıza katlı kesim modelleri uygulayabilirsiniz.



5) Saçlarınız çok kabarıyorsa ona su ve gliserinden oluşan bir karışımı uygulayabilirsiniz. Bir sprey kabı ile bu yöntemi uygulayabilirsiniz. Saçlarınız yumuşak olacağından kolay kolay kabarmaz.



6) Saçlarınızı tararken çok ince tarakları kullanmayın. İnce taraklar saçları daha çok açar ve daha çok kabarmasına neden oluş. Bu yüzden mutlaka kalın aralıklı tarakları kullanmalısınız.



7) Banyodan sonra saçlarınızı kurutmaya bırakın. Tam olarak kurumadan yani hafif yaşken topuz yapın. Bir kaç saat sonra açtığınızda kabarıklığı önüne geçmiş olursunuz.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla