Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.01.2014, 14:03   #1 (permalink)
Asi Ruh
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Rüyada Bacak Kesilmesi



Rüyada Bacak Kesilmesi

Rüyada amputasyon görmek ; iş hayatında bazı kayıpları işaret ederken, tüm bacakların veya kolların kesildiğini görmek ; ticarette olağandışı Depresyon ifadesidir. Denizciler için Fırtına ve mal kaybına işaret eder.Sağlık sorunu yaşayan dertli insanlar bu rüya, tedavi sonucu iyileşme müjdesidir.

Rüyada Bacak Kırılıması

Rüyada bacak kırılması görmek… Bir kimse rüyada bir kadının bacağını görse ve sonra da onu tanısa, o kimse gördüğü kadınla veya başka bir kadınla evlenir. Rüyada bacağının açıldığını gören kadın, bulunduğu durumdan daha iyi bir duruma, ve elinde bulunan şeyden daha hayırlısına kavuşur. Rüyada bacaklarının çok killi olduklarını gören kimse, çokça borçlanır ve ölümü de hapiste olur.

Rüyada bacağının eğri olduğunu görmek, rüya sahibinin zina etmesine işaret eder. Rüyada bacağında noksanlık gören sahsın güvendiği malında meydana gelecek noksanlığa işaret eder. Bazen de bu noksanlık o sahsın ömründe olur. Rüyada tek ayağı üzerinde yürüdüğünü gören kimsenin, malinin yarısı gider. İki bacağının da kırıldığını gören kimsenin bütün mali gider. Bazen de bu rüya, o kimsenin öleceğine işaret eder.

Bir sahsın rüyada bacaklarının güzel ve etli olduğunu görmesi, o sahsın hediye olarak birisine göndereceği veya bir başkasının kendisine göndereceği şeyin iyiliğine işaret eder. Kadın rüyada bacakları üzerinde sik ve kalın kıllar görmesi, onun perişan olacağına, kocası veya mülkü hakkında, kendisine yapılacak hileye işaret eder. Bazen de bu rüya sırların açığa çıkmasına ve kötü düşüncelerden sonra hidayete kavuşmasına işaret eder. Rüyada bacakların açılması rüya sahibinin namazını terk etmesine ve azizken zelil olmaya işaret eder. Bir başka rivayete göre de ;

Rüyada görülen bacaklar, insanin ömrü ve geçiminde istinat edeceği yerdir. Rüyada baldırının demirden olduğunu gören kimsenin, ömrü uzun olur.Bacaklarının camdan olduğunu gören kimsenin, eceli yaklaşır.Güzel ve şekilli bacaklar, mutluluğun ve iyi arkadaşlar edineceğinizin habercisidir. Hastalıklı veya özürlü bacaklar, fakirliğe ve hayal kırıklığına işaret eder.

Asi Ruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla