Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.2014, 10:28   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 7 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları

7 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları

7 Ağustos 2014 Günlük Burç Yorumları, 07 08 2014 burçlar, 7 Ağustos 2014 akrep burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 aslan burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 balık burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 başak burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 boğa burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 ikizler burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 koç burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 kova burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 oğlak burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 terazi burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 yay burcu yorumu, 7 Ağustos 2014 yengeç burcu yorumu, 2014 Ağustos ayı burç yorumları,günlük burç yorumları,2014 ağustos günlük burç yorumları, 7 ağustos burç yorumları, 7 ağustos 2014 Perşembe burç yorumları

7 Ağustos 2014 akrep burcu yorumu
7 Ağustos 2014 aslan burcu yorumu
7 Ağustos 2014 balık burcu yorumu
7 Ağustos 2014 başak burcu yorumu
7 Ağustos 2014 boğa burcu yorumu
7 Ağustos 2014 ikizler burcu yorumu
7 Ağustos 2014 koç burcu yorumu
7 Ağustos 2014 kova burcu yorumu
7 Ağustos 2014 oğlak burcu yorumu
7 Ağustos 2014 terazi burcu yorumu
7 Ağustos 2014 yay burcu yorumu
7 Ağustos 2014 yengeç burcu yorumu

Koç
Yeteneklerinizi değerlendirmek adına başlattığınız çalışmalardan kazançlar sağlayabilirsiniz. Yenilikler ilginizi çekiyor ve bazı sıra dışı düşünceler içindesiniz. Bugün, çevresel faktörlerin size sağlayacağı avantajlardan yola çıkarak, kendinize farklı bir platform yaratacaksınız. Bazı konularda kendinizi aşmak istiyor olmanız, enerjinizi artırıyor.

Boğa
Yıldız haritanızda bulunan madde evinizde; biriken gezegenler nedeniyle, parasal konular ön plana çıkacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranarak kendi sisteminizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.


İkizler
Sizi psikolojik olarak rahatsız eden bazı hisleriniz; adımlarınız iz bırakacak güçte olsa bile, sizi yanıltabilecek dış koşulların zeminini hazırlıyor. Yürüttüğünüz bir iş konusunda baskı hissettiğinizde, bütün veriminiz düşüyor.


Yengeç
Maddesel gücün önemini çok iyi bildiğiniz için, önünüze çıkan fırsatlar konusunda aceleci davranmak isteyebilirsiniz. Bugün idealist yapınız ön plana çıkacaktır. Yeteneklerinizi geliştirme konusunda çabalarınızın güncellik kazanması, kazançlarınızı da olumlu şekilde etkileyecektir. İsteklerinizde doğru yoğunlaşmalısınız.


Aslan
Ay'ın bulunduğu konum, özgürlüğünüze bazı kısıtlamalar getirebilir. Çalışma yaşantınızda sizin istekleriniz dışında gelişen durumlar söz konusu. Hareketli yapınızı dengelemek için çaba sarf edebilirsiniz. Bugün, herkesi şaşırtacaksınız.

Başak
Ay'ın bulunduğu konum, ailevi değerlerinizi ortaya çıkaracak. Bugün, onlarla birlikte olmak isteyeceksiniz. Onların ihtiyaçlarını karşılamak manevi anlamda enerjinizi yükseltecek. Arkadaşlarınızın da sizin yardımınıza ihtiyaçları olabilir.


Terazi
Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz konuların size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken temkinli olun.


Akrep
Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size yaklaşımları kararlarınızı etkileyebilir. Bugün duygusal enerjiniz oldukça yüksek ve bu enerjiyi ilişkinize olumlu bir şekilde yansıtacaksınız.


Yay
İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak planlar içindesiniz. Bugün, kazançlarınızın sizi etkileyen artı ve eksilerini yeniden gözden geçirerek, maddi anlamda kafanızda yeni bir tablo oluşturacaksınız. Sınırlarınızı zorlamadan hareket ederseniz, kısa vade sıkıntılarınızı kolay atlatacaksınız.


Oğlak
Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Partnerinizin kazançları konusunda düşüncelerinizi açıklamaktan yana değilsiniz.


Kova
Sosyal yaşantınızda gerekli olan her türlü motivasyona sahipsiniz. Yaratıyor ve düşüncelerinizde engel istemiyorsunuz. Bugün, her şeye itiraz etmeniz bazı gecikmelere neden olabilir. Duygusal ilişkilerinizde aradığınız özgürlük anlayışınızı, partnerinizin anlaması mümkün değil. Sosyal çalışmalarınız gündeme gelecek.


Balık
Arzularınıza gem vuramazsınız. Bugün farklı bir şeyler yapmanız için, Venüs size her türlü desteği veriyor. İsteklerinizi gerçekleştirmelisiniz. Partnerinizin huyunu bildiğiniz halde, isteklerine karşı gelerek, çileden çıkmasına neden oluyorsunuz.Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, küçük problemlere de neden oluyor.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla