Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.10.2014, 14:31   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
genel Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu Ana Karakterler

Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu Ana Karakterler




Polat Alemdar
Polat Alemdar Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör, Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin karakteridir. Necati Şaşmaz tarafından canlandırılıp, Umut Tabak tarafından seslendirilir.

Süleyman Çakır
1 ve 45'nci bölümler arasında dizide oynamıştır. Kurtlar Vadisi isimli dizide Oktay Kaynarca tarafından canlandırılan karakterdir. Pusat, Süleyman Çakır'ın tek Varisidir karısı Nesrin Çakır çocukları Pusat Çakır ve Selvi Çakır ortağı Polat Alemdar 1.Sezon 2.Sezon ve adamları Memati, Erdoğan Adnan 2 Sezon Çakır'ın adamlarıydı ve sonradan Çakır öldüğünde Memati Erdoğan Adnan Nevzat Polat Alemdar'ın adamları olmuştur. 43.bölüm'de Cerrahpaşalı Halit tarafından vurularak öldürülmüşdür.

Memati Baş
Memati Baş, Kurtlar Vadisi dizisinde önceleri Süleyman Çakır'ın sağ kolu sonraları ise Polat Alemdar'ın yanında yer alan , Kurtlar Vadisi Pusu'nun 162 .bölümüne kadar oynayan karakterdir. Erkan tarafından öldürülmüştür.

Abdülhey Çoban
Abdülhey Çoban, gerçek adı Zülfü Yüksel'dir. Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin karakterlerindendir. Kenan Çoban tarafından canlandırılmaktadır. 229.bölüm'de Mr.Key tarafından bombalı saldırıda öldürüldüğü algısı uyandırılmıştır. Fakat ilerleyen bölümlerde saldırıdan canlı bir şekilde kurtulduğu ortaya çıkmıştır.

Güllü Erhan
Güllü Erhan, Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin karakterlerindendir. Erhan Ufak tarafından canlandırılmaktadır.

İskender Büyük

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Musa Uzunlar tarafından canlandırılan bir karakter. 25-93 bölümleri arası Kurtlar Vadisi Pusu'da oynamış çoğu zaman Polat'a zarar vermiştir. Polat'ın adamları Nevzat, Eren, Pürmüz, Kazım'ı ve Polat'ın karısı Ebru'yu öldürmüştür. Polat'ın adamı Erhan'ı da kolsuz bırakmıştır. Bütün bu yaptıklarının bedelini 93. bölümde Polat tarafından asılarak ödemiştir.

Cahit Kaya
Eski daha önce askeri kamplarda yetişmiş ve polis meslek eğitimi almış istihbaratçıdır. Saha adamıdır. Polat'ın eski ekibinde yer almıştır. Çoğu operasyona katılmıştır. Ekip dağılınca İsviçre'ye gitmiştir. Safiye Karahanlı üzerinden onu koruyan Mehmet ile iş birliği yapıp tapınakçılara ulaşmayı planlamaktadır. Tapınakçıların üstadı ile görüşmüş ve tapınakçılara katılmak için bir görev üstlenmiştir. Öncelerde hain sanılsada sonrasında, Polat Alemdar'ın yaşadığını öğrenir Siber Güvenlik Teşkilatı'nın yapmış olduğu bir satranç oyunu sistemi sayesinde İhtiyarlar Heyeti ile iletişime geçerek tapınakçılardan Heyet'e bilgi sızdırmaktadır.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla