Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.01.2015, 16:39   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 14 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları

14 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları

14 Ocak 2015 Günlük Burç Yorumları, 14 01 2015 burçlar, 14 Ocak 2015 akrep burcu yorumu, 14 Ocak 2015 aslan burcu yorumu, 14 Ocak 2015 balık burcu yorumu, 14 Ocak 2015 başak burcu yorumu, 14 Ocak 2015 boğa burcu yorumu, 14 Ocak 2015 ikizler burcu yorumu, 14 Ocak 2015 koç burcu yorumu, 14 Ocak 2015 kova burcu yorumu, 14 Ocak 2015 oğlak burcu yorumu, 14 Ocak 2015 terazi burcu yorumu, 14 Ocak 2015 yay burcu yorumu, 14 Ocak 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 ocak ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 ocak günlük burç yorumları, 14 Ocak burç yorumları, 14 Ocak 2015 çarşamba günlük burç yorumları

KOÇ
Parasal konulara yönelik istek ve düşünceleriniz giderek büyüyor. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Ani kararlar alabilir, hızlı hareket edebilirsiniz. Ancak, sabırlı olmanız gerekiyor.


BOĞA
Bugün alacağınız haber sizi heyecanlandıracak. Biraz karamsar olsanız bile istekleriniz güçlü olduğu için çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz. Bazı olumsuz duygular içine girebilirsiniz. Mantığınızı kullanacaksınız.


İKİZLER
Heyecanlı ve istekli bir çalışma temposu içine gireceksiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve yoğun olacak. Yeni girişimlerde bulunmak için içinizde büyük bir istek ve heves duyacaksınız.


YENGEÇ
Bugün daha rahat olabilirsiniz. Ancak, gelişmeler beklediğiniz gibi değil. Ve düşüncelerinizi kabul ettirmek için çok fazla uğraşabilirsiniz. Tabii bu durum, gerilim içine sokabilir ve kafanızı karıştırabilir.


ASLAN
Gelişmelerden kolay etkileneceksiniz. Hem güçlü istekler duyacak hem de karamsar duygular içine gireceksiniz.Yapıcı düşünceler içine girmeli ve olaylara duygusal yaklaşmaktan kaçınmalısınız. Harcamalarınızı dikkatli yapın.


BAŞAK
Aldığınız kararları uygulamak için büyük bir gayret göstereceksiniz. Zaman zaman kuruntularınız artsa bile bunların üzerinde durmayacak ve kararlarınızı uygulamak için büyük bir gayret içine gireceksiniz.


TERAZİ
Yepyeni beklentiler içinde bulunuyorsunuz. Ancak, isteklerinizi gerçekleştirmenin zor olduğunu düşünüyorsunuz. Yapılan bazı şeyler size aptalca gelebilir. Olayların üzerinde fazla durmayın, gereksiz tartışmalara girmeyin.


AKREP
Alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek. Duygularınızın hareketli olduğu bir dönemdesiniz. Olumsuz ve karamsar değerlendirmeler yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.


YAY
Düşüncelerinizi derleyip toparlayacak ve son derece kararlı bir tavır içine gireceksiniz. Çok hoş teklifler alabilir, dostlarınızın yardımlarıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Olumlu ve istekli davranacaksınız.


OĞLAK
Karar vermeniz gereken konular hakkında karışan düşüncelerinizi dengelemeye çalışın. Bugün alacağınız bir haber üzerine sakinleşip rahatlayabilirsiniz. Parasal konulara yönelik farklı istekler içine girebilirsiniz.


KOVA
Şimdiye kadar düşünmediğiniz şekilde düşünebilir, olayları farklı açılardan ele alıp değerlendirebilirsiniz. Son derece yapıcı ve olumlu girişimlerde bulunacak, planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Enerjiniz artıyor.


BALIK
Bugün meydana gelen bazı gelişmeler sizi zorlayabilir. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşeceksiniz. Duygularınız harekete geçebilir. Dikkatinizi kendinize yöneltecek ve şimdiye kadar yaptıklarınızı gözden geçireceksiniz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla