Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.07.2015, 02:13   #3 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: 7 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

7 Temmuz 2015 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu: Günlük işlerinizde ilgili detaycı, mükemmeliyetçi bir tavır sergileyebilirsiniz. Geçmişten tanıdığınız birinin vereceği fikir ile ideallerinize doğru somut bir adım atabilirsiniz.

Boğa Burcu: Çocuklarla ilgili konularda gerçekçi, araştırmacı olabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili daha önce görüştüğünüz bir projenin finansal onayı ya da yatırımcının kesinleşmesi söz konusu olabilir.

İkizler Burcu: Eviniz ile ilgili işlerle detaylı ve mükemmeliyetçi bir çalışma içinde olabilirsiniz. Daha önce görüştüğünüz bir ortaklığın sağlamlaşması ve medya görünümü konusunda gelişme olabilir.

Yengeç Burcu: Sözleşme vb yapmak için uygun bir dönem olmasa da Detaylı bir araştırma yapabilirsiniz. Gelir dışı kaynaklarınız ile ilgili bir çalışma ile günlük yaşantınızda somut Değişiklikler yapabilirsiniz.

Aslan Burcu: Maddi konularda detaylı çalışmalar yapmak için güzel bir gün olabilir. İkili ilişkilerde geleceğe yönelik somut adımlar ile ilgili Konuşmalar yapabilirsiniz. Bebek arzu ediyorsanız karar alabilirsiniz.

Başak Burcu: Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bir gün. Evinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler için fikir alabilir ve araştırma yapabilirsiniz. Somut adımlar ile günlük yaşantınızı değiştirebilirsiniz.

Terazi Burcu: Yaratıcı projelerimizi hayata geçirmek için düşüncelerinizi toparlayabileceğiniz bir gün olacak. Anlaşma ve sözleşmelerle ilgili somut ve Kalıcı sonuçlar için adım atabilirsiniz.

Akrep Burcu: Aile içi ilişkilerinizde iletişim önemli olacak bir gün. Evinizle ilgili gerçekleştirmeyi düşündüğünüz projelerinizde aile büyüklerinden birinin finansal desteğini alabilirsiniz.

Yay Burcu: Kariyeriniz ile ilgili kolay konularda detaycı ve mükemmeliyetçi hissedebilirsiniz. Sözleşmeler, anlaşmalar ya da iletişim konularında ciddi ve sağlamcı olabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Seyahat planlarınızı ve akademik çalışmalarınızı detaylandırabilirsiniz. Finansal durumunuzu gözden geçirmek ve yeni bir plan için araştırma yapmak isteyebilirsiniz.

Kova Burcu: Bir süredir görüşmediğiniz, haber alamadığınız bir arkadaşınızla görüşebilir; geleceğe yönelik Konuşmalar yapabilirsiniz. Gelirlerinizi mercek altına alabilirsiniz.

Balık Burcu: İkili ilişkilerde detaycılığınız karşı taraf Tarafından yanlış anlaşılabilir. Kariyerinizde daha kalıcı olabilmek için gizli kalan konuların ortaya çıkması ve konuşulması söz konusu olabilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla