|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Etli Türlü Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.11.2014, 17:38 | #1 (permalink) |
| Etli Türlü Tarifi Etli Türlü Tarifi Malzemeler Yarım kilo kemikli kuzu eti 2 tane büyük soğan 5-6 diş sarımsak 3-4 tane yeşil biber 4-5 tane domates 300 gram kadar taze fasulye 3 tane orta boy patlıcan 2 tane patates 1 çay bardağı su 1 tatlı kaşığı salça Zeytinyağ Tuz, karabiber Etli Türlü Tarifi Soğanları soyup söğüş olarak doğrayın ve türlüyü pişireceğiniz tencerenin alt kısmına yerleştirin. Şimdi sıra ile diğer malzemeleri yerleştirin. Öncelikle etleri bir kaç parça halinde soğanların üzerine koyun. Patatesleri, fasulyeleri ve patlıcanları doğrayın. Tencereye bu sebzeleri ve sarımsakları da ekleyin. En üste biberleri ve yemeklik doğranmış domatesleri de yerleştirin. Yemeğin tuzunu ve karabiberini ekleyip üzerine zeytin yağ dökün. Salçayı sıcak suyun içinde ezip yemeğin üzerine dökün. Tencerenin kapağını kapatıp kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra 1 saat kadara pişirin. Sıcak olarak servis edin. Afiyet Olsun…
__________________ . . . . . . . . . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |