|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Meftune tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
24.11.2012, 23:21 | #1 (permalink) |
why so serious? | Meftune tarifi Meftune için malzemeler 750 gr et 4 patlıcan 4 domates 4 biber 2 çorba k. sumak 4 diş sarımsak Sıvıyağ Tuz Su Meftune yemek tarifi Tencereye sıvıyağ ve et alınarak iyice kavrulur. Et iyice kavrulunca üzerini geçecek kadar su konularak suyu çekena kadar pişrilir. Daha sonra üzerine küp doğranmış patlıcan, doğranmış biber ve doğranmış domates eklenir. En son üzerine biraz su konularak ıslatılan sumak süzülerek suyu ilave edilir. Tuzu ayarlanarak pişmeye bırakılır. Ocaktan alınmasına yakın sarımsak ezilerek üzerine gezdirilir. Bir kaç dakika bekletilerek ocaktan alınır.
__________________ . . . . . . . why so serious? |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |